Все дуже просто! Як повернути рідку текстуру меду, що зацукрився

У кулінарних цілях потрібен виключно рідкий мед, тому що в такій формі його легко використовувати для приготування різних страв. Але мед з часом зацукровується, передають Патріоти України.

Використовувати у такому вигляді його неможливо. Перший спосіб, який, напевно, спаде на думку більшості господинь – відправити його до мікрохвильовки, щоб він знову став рідким. Та цього робити не варто.

Так мед втратить свої корисні властивості, залишаючись просто смачною добавкою до страв.

Як зробити мед рідким без шкоди для поживних речовин.

Для цього потрібно взяти каструлю, в яку вільно поміститься банка з медом. Заповнити її водою і поставити на плиту на невеликий вогонь.

Помістити в каструлю банку з медом.
Температура води в каструлі в процесі повинна нагріватися вище 40 градусів. У цей час під впливом води та вогню мед почне “відтаювати”.

Потрібно просто трохи помішувати його за допомогою ложки.
Не допускайте кипіння або підвищення температури, щоб не позбавити продукт корисних властивостей.

Досить швидко мед знову стане рідким. І ви можете використовувати його для випічки смаколиків.

Розставлено крапки над "і": Який корм краще давати собаці - сухий чи вологий

середа, 10 вересень 2025, 23:10

Вологий корм чи сухий корм? Це давня дискусія, яка роками розділяє власників собак. Деякі власники собак люблять легкість і хрусткість сухих гранул , тоді як інші клянуться насиченою м’ясистою користю вологого корму . Тож що насправді краще для вашого ...

Творять дива! ТОП-5 фруктів, які називають "еліксиром вічної молодості"

середа, 10 вересень 2025, 18:15

Здоров’я і молодість організму залежать не лише від способу життя, а й від харчування. Дорогі добавки та косметичні процедури не завжди дають бажаний результат, водночас звичайні доступні фрукти можуть стати справжнім еліксиром молодості. Лікарі та діє...