Більшість рецептів пропонує домашній майонез робити блендером, але не у всіх він є. Натомість міксер більш популярний кухонний “ґаджет”. Інгредієнти прості, нічого зайвого. У такому соусі користі більше, ніж у магазинному, передають Патріоти України.
Якщо вас злякає кількість олії в домашньому майонезі, то зауважимо, що в магазинному її не менше, проте якість часто гірша. Майонез важко назвати соусом із серії правильного харчування, але іноді в салат краще додати його, ніж покупний.
Отже, для 250 мл соусу треба взяти:
Всі інгредієнти, крім олії, потрібно відправити у банку (0,5 л). Збити міксером до однорідної маси, а потім вводити олію тонкою цівкою. Маса стане густою, білою, з ніжним жовтим відтінком. Якщо вам треба більш яскравий колір, то додайте 1/4 ч. л. куркуми.
Останніми роками ін’єкції для зниження ваги, так звані інгібітори GLP-1, набули шаленої популярності. Вони допомагають контролювати рівень цукру в крові, сповільнюють травлення й стимулюють гормони ситості, передають Патріоти України. Однак, як зазнача...
Ви маєте швидке з’єднання та якісний роутер, але інтернет усе одно працює повільно? Відео зависають, сторінки довго завантажуються, а дзвінки постійно обриваються? Найімовірніше, справа не у провайдері, а у тому, де саме стоїть ваш роутер. Побутові пре...