Більшість рецептів пропонує домашній майонез робити блендером, але не у всіх він є. Натомість міксер більш популярний кухонний “ґаджет”. Інгредієнти прості, нічого зайвого. У такому соусі користі більше, ніж у магазинному, передають Патріоти України.
Якщо вас злякає кількість олії в домашньому майонезі, то зауважимо, що в магазинному її не менше, проте якість часто гірша. Майонез важко назвати соусом із серії правильного харчування, але іноді в салат краще додати його, ніж покупний.
Отже, для 250 мл соусу треба взяти:
Всі інгредієнти, крім олії, потрібно відправити у банку (0,5 л). Збити міксером до однорідної маси, а потім вводити олію тонкою цівкою. Маса стане густою, білою, з ніжним жовтим відтінком. Якщо вам треба більш яскравий колір, то додайте 1/4 ч. л. куркуми.
Якщо ви плануєте придбати новий MacBook у 2025 році, вибір між MacBook Air і MacBook Pro може стати непростим завданням. Обидві лінійки мають свої унікальні переваги, що підходять для різних сценаріїв використання. Ця стаття допоможе вам зробити правил...
Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...