Для курки є багато маринадів, але цей досить незвичайний. Птиця з ним виходить ніжна, з легким ароматом фруктів. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Подані в рецепті інгредієнти потрібно всі разом змішати. Часник подрібніть або вичавіть, щоб він краще віддавав аромат та смак. Маринаду вистачає приблизно на 1 кг курки.
Залийте маринадом м’ясо та накрийте миску кришкою. Поставте в холодильник на 4 години. А потім відправляйте смажитися в духовку. Смачного!
У світі здорового харчування багато хто вважає, що продукти з маркуванням низькожирний, корисний або натуральний автоматично допомагають підтримувати вагу. Проте експерти британської клініки з питань схуднення Optimal You застерігають: не всі такі прод...
Суп часто варять у великій кількості, щоб вистачило на довше і не доводилося готувати щодня. Але мало хто замислюється, скільки часу ця страва може залишатися безпечною для вживання. Неправильне зберігання або надто довгий термін у холодильнику можуть ...