
Для курки є багато маринадів, але цей досить незвичайний. Птиця з ним виходить ніжна, з легким ароматом фруктів. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Подані в рецепті інгредієнти потрібно всі разом змішати. Часник подрібніть або вичавіть, щоб він краще віддавав аромат та смак. Маринаду вистачає приблизно на 1 кг курки.
Залийте маринадом м’ясо та накрийте миску кришкою. Поставте в холодильник на 4 години. А потім відправляйте смажитися в духовку. Смачного!
Килими у відтінках природи стали справжнім трендом інтер'єру 2025 року, адже вони роблять оселю красивою і затишною, передають Патріоти України. Але для того, щоб претендувати на право називатися по-справжньому трендовою річчю, килим повинен відповіда...
Через війну та постійні відключення світла більшість українок намагаються економно використовувати час та інші ресурси, і «вбивати одним пострілом» кількох зайців - тобто, виконувати одночасно кілька справ. До прикладу, приймати душ під час роботи прал...