Іноді на перекус хочеться бутерброд з шиночкою, сиром та майонезом. Усі ми знаємо калорійність та склад цього соусу з магазину. Тому, приготуємо домашній майонез - смачний та корисний, передають Патріоти України.
У класичній версії приготування ви можете знайти щось на кшталт: «Вливайте олію тонким струмком, не зупиняючись, щоб процес емульгації пройшов успішно». Але, як правило, ми хочемо, щоб все було швидко, якісно та смачно.
Тому, нічого цього ми не робимо.
Інгредієнти для соусу:
Готувати майонез дуже просто
У чашу блендера просто вливаємо всі інгредієнти, перемішуємо до однорідності й на наших очах починається відбуватися магія. Все, соус готовий до вживання.
Якщо ви вже готували майонез, де за рецептом треба було додати яйця, то цей соус буде відрізнятись на смак, але ця відмінність буде зовсім не критичною
Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...