Все дуже просто! Як приготувати ніжний домашній печінковий паштет з вершковим смаком

Якщо ви шукали рецепт ідеального паштету з курячої печінки, то це саме він. Неймовірно ніжний, ароматний, масткий. Підійде для бутербродів, млинців, тарталеток і навіть просто їсти ложками можна, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:
Цибуля – 100 г
Олія – 100 мл
Масло – 100 г (кімнатної температури)
Морква – 100 г (1 шт. середнього розміру)
Перець чорний мелений – на смак
Печінка куряча – 400 г
Вершки – 3 ст. л.
Сіль на смак

Цибулю нарізати невеликими шматочками. Моркву натерти на тертці середнього розміру. Цибулю обсмажити на олії 4-5 хвилин. Додати до цибулі моркву, перемішати, обсмажити 5-7 хвилин.

Курячу печінку промити, нарізати невеликими шматочками. Додати до обсмажених овочів курячу печінку, посолити та поперчити. Перемішати і тушкувати до готовності 15-20 хвилин. Додати вершки, перемішати.

Протушкувати ще 2-3 хвилини під кришкою. Перекласти печінку в миску або чашу блендера, додати вершкове масло кімнатної температури. Подрібнити блендером (у цей момент можна скуштувати і при необхідності додати сіль та перець). Потім прибрати в холодильник на 30 хвилин.

Джерело: ПростоВей

Побачене першим на картинці покаже, чи щасливі ви насправді: Оптична ілюзія, яка розкриває внутрішній стан

неділя, 27 липень 2025, 9:12

Данська оптична ілюзія, яка набрала шаленої популярності в TikTok завдяки акаунту BrightSide, обіцяє дати відповідь на запитання: чи справді ви щасливі? Все, що потрібно - це глянути на зображення й відповісти: що побачили першим, передають Патріоти Ук...

Нова теорія ранкової млявості: Вчені пояснили, що відбувається в мозку

неділя, 27 липень 2025, 8:46

Для багатьох ранок - це не новий день, а нове випробування. Швейцарські вчені з’ясували, чому іноді навіть після восьми годин сну ми ледве витягуємо себе з ліжка. Нове дослідження проливає світло на процес пробудження - і він виявився складнішим, ніж м...