Все дуже просто! Як приготувати підливу для котлет за 3 хвилини

Добре приготовлені котлети зазвичай описуються гурманами як «м’які, ніжні та соковиті», передають Патріоти України.

Але чи завжди у господарок страва виходить саме такою? Звичайно ж ні!

Втім, навіть сухі котлети можна зробити дуже смачними. Для цього потрібно приготувати підливу.

Подробиці

Такий соус готується за кілька хвилин. Причому його смак не відрізнятиметься від ресторанного.

Рецепт підливи «як у ресторані»

Спочатку на сковорідці потрібно розігріти 45-грамову суміш вершкового масла та рослинної олії.

Потім потрібно додати 1,5 столові ложки просіяного борошна. Масляно-борошняну суміш потрібно ретельно перемішати: ніяких грудок не повинно бути.

Вийде «кашка», в якій має опинитися лаврушка. Додати слід і 30 г томатної пасти.

Наступного етапу вогонь зменшується до мінімального рівня. У сковорідку кладеться сіль, перець, а також невелика кількість мускатного горіха. Також потрібно налити трохи курячого бульйону.

Після двохвилинного кипіння в рідину відправляється 40 г сметани.

Далі потрібно почекати, щоб соус закипів ще раз. Після цього підливу можна вважати готовою. Весь процес займає трохи більше трьох хвилин.

Джерело: ПростоВей

Старість на тарілці! Ці продукти руйнують вашу шкіру зсередини - їх краще виключити з раціону

неділя, 13 липень 2025, 10:38

Споживання певних продуктів сприяє прискореному старінню організму - і це зачіпає не лише зовнішній вигляд, але й здоров’я в цілому. Ось чому варто замінити їх на більш корисні альтернативи, передають Патріоти України.

Їхній макіяж - це ілюзія: Справжній секрет краси італійок в іншому

неділя, 13 липень 2025, 10:30

Італійки давно вважаються іконами стилю та жіночності. Їхня краса - це не про надмірність чи яскравий макіяж, а про доглянуту шкіру, здоровий блиск і вміння підкреслити природне. Їхній стиль - легкий, невимушений, але продуманий до дрібниць, передають ...