Все дуже просто! Як приготувати підливу для котлет за 3 хвилини

Добре приготовлені котлети зазвичай описуються гурманами як «м’які, ніжні та соковиті», передають Патріоти України.

Але чи завжди у господарок страва виходить саме такою? Звичайно ж ні!

Втім, навіть сухі котлети можна зробити дуже смачними. Для цього потрібно приготувати підливу.

Подробиці

Такий соус готується за кілька хвилин. Причому його смак не відрізнятиметься від ресторанного.

Рецепт підливи «як у ресторані»

Спочатку на сковорідці потрібно розігріти 45-грамову суміш вершкового масла та рослинної олії.

Потім потрібно додати 1,5 столові ложки просіяного борошна. Масляно-борошняну суміш потрібно ретельно перемішати: ніяких грудок не повинно бути.

Вийде «кашка», в якій має опинитися лаврушка. Додати слід і 30 г томатної пасти.

Наступного етапу вогонь зменшується до мінімального рівня. У сковорідку кладеться сіль, перець, а також невелика кількість мускатного горіха. Також потрібно налити трохи курячого бульйону.

Після двохвилинного кипіння в рідину відправляється 40 г сметани.

Далі потрібно почекати, щоб соус закипів ще раз. Після цього підливу можна вважати готовою. Весь процес займає трохи більше трьох хвилин.

Джерело: ПростоВей

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували на Євсеїв день для підтримки здоров'я

четвер, 24 квітень 2025, 7:05

24 квітня за новим стилем (7 травня за старим) - вшановують пам'ять мученика Сави Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що пок...

Дачникам на замітку! ТОП-10 невибагливих рослин, які можна посадити у дворі

середа, 23 квітень 2025, 16:27

Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...