Все дуже просто! Як приготувати підливу для котлет за 3 хвилини

Добре приготовлені котлети зазвичай описуються гурманами як «м’які, ніжні та соковиті», передають Патріоти України.

Але чи завжди у господарок страва виходить саме такою? Звичайно ж ні!

Втім, навіть сухі котлети можна зробити дуже смачними. Для цього потрібно приготувати підливу.

Подробиці

Такий соус готується за кілька хвилин. Причому його смак не відрізнятиметься від ресторанного.

Рецепт підливи «як у ресторані»

Спочатку на сковорідці потрібно розігріти 45-грамову суміш вершкового масла та рослинної олії.

Потім потрібно додати 1,5 столові ложки просіяного борошна. Масляно-борошняну суміш потрібно ретельно перемішати: ніяких грудок не повинно бути.

Вийде «кашка», в якій має опинитися лаврушка. Додати слід і 30 г томатної пасти.

Наступного етапу вогонь зменшується до мінімального рівня. У сковорідку кладеться сіль, перець, а також невелика кількість мускатного горіха. Також потрібно налити трохи курячого бульйону.

Після двохвилинного кипіння в рідину відправляється 40 г сметани.

Далі потрібно почекати, щоб соус закипів ще раз. Після цього підливу можна вважати готовою. Весь процес займає трохи більше трьох хвилин.

Джерело: ПростоВей

Народні прикмети на 15 жовтня. Що українці спрадавна робили цього дня, аби привернути удачу на рік, а чого уникали з тієї самої причини

вівторок, 15 жовтень 2024, 7:05

*** . Євфимійжив у IX столітті, в місті Анкіра (Галатія). Від народження звали його Микитою, він рано залишився без батька, тому мати наполягла на його ранньому одруженні. Але після того, як у юнака народилася донька, він вирішив присвятити себе служі...

"Сіль електризує наше тіло і розум": Скільки її можна вживати і що буде з тілом, якщо перевищити норму

вівторок, 15 жовтень 2024, 6:49

Натрій у солі потрібен для підтримки необхідної кількості води в організмі. Ще він допомагає клітинам засвоювати поживні речовини. Програма ВВС Food Chain дослідила життєво важливу роль солі в людському організмі, а також те, скільки солі - забагато, п...