Добре приготовлені котлети зазвичай описуються гурманами як «м’які, ніжні та соковиті», передають Патріоти України.
Але чи завжди у господарок страва виходить саме такою? Звичайно ж ні!
Втім, навіть сухі котлети можна зробити дуже смачними. Для цього потрібно приготувати підливу.
Такий соус готується за кілька хвилин. Причому його смак не відрізнятиметься від ресторанного.
Рецепт підливи «як у ресторані»
Спочатку на сковорідці потрібно розігріти 45-грамову суміш вершкового масла та рослинної олії.
Потім потрібно додати 1,5 столові ложки просіяного борошна. Масляно-борошняну суміш потрібно ретельно перемішати: ніяких грудок не повинно бути.
Вийде «кашка», в якій має опинитися лаврушка. Додати слід і 30 г томатної пасти.
Наступного етапу вогонь зменшується до мінімального рівня. У сковорідку кладеться сіль, перець, а також невелика кількість мускатного горіха. Також потрібно налити трохи курячого бульйону.
Після двохвилинного кипіння в рідину відправляється 40 г сметани.
Далі потрібно почекати, щоб соус закипів ще раз. Після цього підливу можна вважати готовою. Весь процес займає трохи більше трьох хвилин.
24 квітня за новим стилем (7 травня за старим) - вшановують пам'ять мученика Сави Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що пок...
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...