Куряча грудка - ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України.
З грудки можна зробити апетитні відбивні з сиром. Для цього філе поріжте, але не вздовж волокон, а поперек. Посоліть, поперчіть і вмочіть у яйце, а потім в борошно і знову у збите яйце. Смажте, як звичайні відбивні, проте перевернувши на другу сторону, додайте тертий сир.
Соковите філе вийде у вас, якщо його приготувати в духовці у пергаменті або фользі. Просто перед відправкою запікатися посоліть, поперчіть, полийте соєвим соусом. Готується таке філе швидко при температурі 200 градусів, а завдяки фользі сік не випаровується і м’ясо соковите.
Із готової запеченої грудки можна швидко зробити салат теплий. Наприклад, додавши пекінську капусту, корейську моркву та мариновану кукурудзу. Можна й інші інгредієнти за бажанням та можливістю.
Довгий час вважалося, що щоденний душ може шкодити шкірі – змивати природні захисні олії, порушувати мікробіом і провокувати сухість, тріщини чи навіть загострення екземи й псоріазу. Проте нещодавнє дослідження британських вчених кидає виклик цим уявле...
Харчування відіграє ключову роль не лише у фізичному здоров’ї, а й у стані нашого мозку. Наукові дослідження показують, що певні продукти можуть підвищувати ризик розвитку хвороби Альцгеймера та погіршувати когнітивні функції, передають Патріоти Україн...