Все дуже просто! Як приготувати соковиту курячу грудку, якщо гості на порозі

Куряча грудка - ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України.

Подробиці

З грудки можна зробити апетитні відбивні з сиром. Для цього філе поріжте, але не вздовж волокон, а поперек. Посоліть, поперчіть і вмочіть у яйце, а потім в борошно і знову у збите яйце. Смажте, як звичайні відбивні, проте перевернувши на другу сторону, додайте тертий сир.

Соковите філе вийде у вас, якщо його приготувати в духовці у пергаменті або фользі. Просто перед відправкою запікатися посоліть, поперчіть, полийте соєвим соусом. Готується таке філе швидко при температурі 200 градусів, а завдяки фользі сік не випаровується і м’ясо соковите.

Із готової запеченої грудки можна швидко зробити салат теплий. Наприклад, додавши пекінську капусту, корейську моркву та мариновану кукурудзу. Можна й інші інгредієнти за бажанням та можливістю.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...