Все дуже просто! Як приготувати соковиту курячу грудку, якщо гості на порозі

Куряча грудка - ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України.

Подробиці

З грудки можна зробити апетитні відбивні з сиром. Для цього філе поріжте, але не вздовж волокон, а поперек. Посоліть, поперчіть і вмочіть у яйце, а потім в борошно і знову у збите яйце. Смажте, як звичайні відбивні, проте перевернувши на другу сторону, додайте тертий сир.

Соковите філе вийде у вас, якщо його приготувати в духовці у пергаменті або фользі. Просто перед відправкою запікатися посоліть, поперчіть, полийте соєвим соусом. Готується таке філе швидко при температурі 200 градусів, а завдяки фользі сік не випаровується і м’ясо соковите.

Із готової запеченої грудки можна швидко зробити салат теплий. Наприклад, додавши пекінську капусту, корейську моркву та мариновану кукурудзу. Можна й інші інгредієнти за бажанням та можливістю.

Господиням на замітку! Не готуйте картопляне пюре без цього інгредієнту

субота, 6 вересень 2025, 11:08

Картопляне пюре - страва, яку готують у кожній родині. Воно підходить як гарнір майже до будь-якого м'яса або риби. Зазвичай у пюре додають вершкове масло або молоко, однак є ще один інгредієнт, який здатен зробити смак особливим, передають Патріоти Ук...

Не підведуть! ТОП-10 найкращих вживаних авто

субота, 6 вересень 2025, 8:15

Ціни на вживані автомобілі завжди нижчі порівняно з новими машинами. Але навіть у випадку з недорогими машинами покупці шукають найнадійніші варіанти. Експерти назвали 10 таких автомобілів, передають Патріоти України. Надійність дуже цікавить покупців ...