Все дуже просто! Як прискорити варіння м’яса птиці і зробити його ніжнішим

Приготування м’яса птиці забирає багато часу. На жаль, довге очікування не завжди винагороджується отриманням смачної страви. Досить трохи помилитися із тривалістю варіння, і м’ясо вийде жорстким та несмачним, передають Патріоти України.

Подробиці

У кожного кулінара свій спосіб запобігти допущені такої помилки. Одні засікають час, боячись припинити приготування зарано або, навпаки, запізнитися. Інші звертають особливу увагу на силу вогню.

А ось досвідчені кухарі наголошують на секретних компонентах. Іноді досить додати в киплячу воду найпростіший інгредієнт – і вирішити вдається одразу кілька проблем.

Що налити в каструлю

Як тільки рідина, в якій знаходиться м’ясо птиці, почала вирувати, до посуду слід додати одну столову ложку оцту.

Цей кислий засіб прискорить приготування страви. Кулінару не доведеться довго стояти біля плити. Крім того, оцтовий компонент помітно покращить консистенцію м’яса: воно стане м’якшим.

На виході вийде найніжніша страва, яка поєднується практично з будь-яким гарніром. Побоюватися того, що оцет зіпсує смак м’яса, не слід. Одна ложка продукту не вплине на смакові якості страви.

Те, як ви тримаєте сумку, розкриває про вас більше, ніж ви здогадуєтесь

субота, 22 листопад 2025, 7:15

Сумка - це не просто аксесуар. Для когось вона суто практична, для когось - частина стилю та спосіб заявити про себе. Але експерти з мови тіла, зокрема американська спеціалістка Патті Вуд, переконують: те, як ви носите сумочку, може розповісти про вашу...

Народні прикмети на 22 листопада: Цього дня не варто дарувати квіти, випивати та позичати сусідкам сіль і цукор, тим більше - гроші

субота, 22 листопад 2025, 7:09

Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...