
Приготування м’яса птиці забирає багато часу. На жаль, довге очікування не завжди винагороджується отриманням смачної страви. Досить трохи помилитися із тривалістю варіння, і м’ясо вийде жорстким та несмачним, передають Патріоти України.
У кожного кулінара свій спосіб запобігти допущені такої помилки. Одні засікають час, боячись припинити приготування зарано або, навпаки, запізнитися. Інші звертають особливу увагу на силу вогню.
А ось досвідчені кухарі наголошують на секретних компонентах. Іноді досить додати в киплячу воду найпростіший інгредієнт – і вирішити вдається одразу кілька проблем.
Як тільки рідина, в якій знаходиться м’ясо птиці, почала вирувати, до посуду слід додати одну столову ложку оцту.
Цей кислий засіб прискорить приготування страви. Кулінару не доведеться довго стояти біля плити. Крім того, оцтовий компонент помітно покращить консистенцію м’яса: воно стане м’якшим.
На виході вийде найніжніша страва, яка поєднується практично з будь-яким гарніром. Побоюватися того, що оцет зіпсує смак м’яса, не слід. Одна ложка продукту не вплине на смакові якості страви.
Страх, сумніви або звичка недооцінювати себе часто не дають проявитися нашим справжнім талантам. Подивіться на шість коробок та, що приваблює вас найбільше, розкриє вашу приховану силу та підкаже, як її розвинути. Про це пише УНІАН, передають Патріоти...
Кроти часто здаються безневинними мешканцями саду, але їхні підземні тунелі здатні перетворити рівні грядки на справжнє поле битви. У процесі пошуку їжі ці тварини розривають землю, пошкоджуючи коріння квітів, овочів і декоративних рослин, передають Па...