
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це остаточно загубить картопляне пюре, передають Патріоти України.
Проте є проста методика, яка дозволить подати вчорашнє пюре так, що його із задоволенням з’їдять.
Що потрібно для цього зробити
Повторна робота вилкою
Щоб пюре можна було нормально розігріти, спочатку його потрібно дістати з холодильника і дати трохи постояти при кімнатній температурі.
Потім знову збити картоплю за допомогою вилки, щоб повернути йому повітряну текстуру.
Правильний посуд
Від використання НВЧ потрібно відмовитися, а ось сковорідка відмінно підійде для цієї мети. Спочатку її потрібно розігріти та влити молоко. Замість нього можна використати вершки.
Коли рідина прогріється, додаємо саме пюре та вершкове масло.
Не перетримайте
Картопляне пюре легко зіпсувати, якщо ненароком його пересмажити. Тому простежте, щоб масло розтопилось, а молоко ввібралося в картопляне пюре.
Після цього її можна сміливо подавати.
Ніхто й не здогадається, що картопля була приготована ще вчора.
У 2025 році українці все частіше стикаються з перебоями в електропостачанні. Через обстріли енергетичної інфраструктури, пікові навантаження на мережу та нестачу генерації в окремих регіонах, світло може зникати на кілька годин або навіть діб. У таких ...
Під час опалювального сезону питання комфортної температури вдома знову стає актуальним. Одні люблять тепло і ходять по квартирі у футболці, інші обирають прохолодніше повітря та затишок ковдри. Проте наука визначила оптимальний діапазон, який забезпеч...