Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це остаточно загубить картопляне пюре, передають Патріоти України.

Подробиці

Проте є проста методика, яка дозволить подати вчорашнє пюре так, що його із задоволенням з’їдять.

Що потрібно для цього зробити

Повторна робота вилкою

Щоб пюре можна було нормально розігріти, спочатку його потрібно дістати з холодильника і дати трохи постояти при кімнатній температурі.

Потім знову збити картоплю за допомогою вилки, щоб повернути йому повітряну текстуру.

Правильний посуд

Від використання НВЧ потрібно відмовитися, а ось сковорідка відмінно підійде для цієї мети. Спочатку її потрібно розігріти та влити молоко. Замість нього можна використати вершки.

Коли рідина прогріється, додаємо саме пюре та вершкове масло.

Не перетримайте

Картопляне пюре легко зіпсувати, якщо ненароком його пересмажити. Тому простежте, щоб масло розтопилось, а молоко ввібралося в картопляне пюре.

Після цього її можна сміливо подавати.

Ніхто й не здогадається, що картопля була приготована ще вчора.

Названо фрукт, який омолоджує судини та покращує зір - їжте його на сніданок

субота, 12 липень 2025, 18:35

Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...

Їжте щодня: ТОП-5 найпотужніших антиоксидантів для здоров’я та молодості

субота, 12 липень 2025, 18:05

Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...