Замовити піцу та провести вечір за переглядом улюбленого серіалу - це чудовий варіант дозвілля. Але досить часто піци виявляється надто багато і вона залишається на ніч у холодильнику. Але наступного ранку страва стає просто нестерпною на смак, надто сухою та твердою, передають Патріоти України
При спробах її розігріти, можна отримати щось на кшталт гарячого бутерброду, або навіть сухаря. Щоб цього не сталось, потрібно використовувати метод розігріву, завдяки якому піца стане такою ж смачною, як вчора. Як правильно це робити, розбирався FoodOboz.ua
Для цього знадобиться мікрохвильова піч та кухоль із водою. Перед тим, як поставити піцу в мікрохвильовку, її слід трішки збризнути водою. Після цього викладаємо піцу у мікрохвильовку, а поруч ставимо кухоль із водою. Виставляємо середню потужність та прогріваємо протягом 35-40 секунд. В результаті ви отримаєте піцу, ніби щойно з печі.
Цей метод працює завдяки тому, що вода поглинає частинку мікрохвиль, завдяки чому начинка встигає підігрітись, а сир розплавитись швидше, ніж засохне основа. Якщо з ви бажаєте отримати хрустку скоринку, то вже розігріту у мікрохвильовці піцу можна перенести на пательню, та довести її саме до того стану, що потрібно.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...