Все дуже просто! Як відчистити посуд, в якому пригоріла їжа

З ситуаціями, коли вечеря пригоріла у каструльці чи сковорідці, стикалася, мабуть, кожна господиня, передають Патріоти України.

Однак не всі знають, що впоратися з подібними забрудненнями можна, навіть не проводячи по півгодини, відтираючи бруд твердою губкою. Якщо забруднення не дуже сильне, поверніть посуд на плиту, налийте в неї води, додайте 1 чайну ложку соди і трохи засобу для миття посуду.

Після закипання вимкніть вогонь та залиште каструлю або сковороду на 15 хвилин. Через вказаний час наліт, що пригорів, можна буде прибрати за допомогою дерев’яної лопатки.

Якщо страва пригоріла, як то кажуть, намертво, знадобиться лимонна кислота. Залежно від обсягу ємності знадобиться 1,5-2 столові ложки «лимонки», які варто засипати в посуд і залити водою.

Нехай розчин, що вийшов, прокипить протягом декількох хвилин в ємності, після чого зніміть посуд з плити і відставте в сторону на 20 хвилин. Як і в попередньому випадку, завдяки цьому способу ви зможете легко позбутися нагару.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...