Все дуже просто! Як відмити унітаз аспірином - знадобиться всього 15 хвилин

Аспірин - один із перших препаратів, які мають бути у домашній аптечці. Він лікує головний біль, допомагає боротись із застудою і (сюрприз) є прекрасним помічником у прибиранні, передають Патріоти України.

Зокрема ацетилсаліцилова кислота, яка є діючою речовиною препарату, може бути ефективним засобом для боротьби із вапняними відкладеннями через жорстку водопровідну воду. А отже ви можете відмити аспірином унітаз.

OBOZREVATEL радить використовувати для цього шипучі таблетки, у яких спливає або уже сплив термін придатності. Як ліки вони уже не годяться, а як засіб для чищення – цілком.

Щоби очистити унітаз, вкиньте три таблетки аспірину на дно і залиште їх розчинятись хвилин на 10-15. У цей час вони утворюватимуть активну піну, яка почистить його внутрішню частину від забруднень. Залишиться лише змити засіб, просто спустивши воду з бачка.

Також товченим шипучим аспірином можна присипати плями в чаші унітазу. Спустіть воду, щоби поверхня була волога, і насипте на забруднення перетерти в порошок аспірин. Він одразу почне діяти. Хвилин через 10-15 пройдіться по плямі йоршиком.

Лише спробуйте! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 2 травень 2024, 15:14

Смачно нагодувати родину - це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового, передають Патріоти України. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері...

От у чому секрет! Три прості хитрощі, які допоможуть приготувати картоплю з апетитною скоринкою

четвер, 2 травень 2024, 14:10

При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки, передають Патріоти України. Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним. Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребува...