Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України.
Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної кави, то це можна швидко та просто перевірити, пише gazeta.ua. Для цього знадобиться лише склянка холодної води. Якщо покласти у воду зерна кави та перемішати, то якісний продукт не надасть рідині жодного відтінку.
А якісна мелена — легкий коричневий відтінок. Це свідчитиме, що в каві немає жодних домішків. Якщо ж в стакані з'явився осад, то це можуть бути крохмаль або цикорій. А про якість розчинної кави свідчитиме рідина без осаду та гранули, що не злиплися.
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...
Намерзання льоду у холодильнику чи морозильній камері - не тільки неприємність, а й додаткові витрати електроенергії та ризик поломки техніки. Але є простий спосіб запобігти цій проблемі ще до її появи, передають Патріоти України. Автор популярного You...