Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України.
Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної кави, то це можна швидко та просто перевірити, пише gazeta.ua. Для цього знадобиться лише склянка холодної води. Якщо покласти у воду зерна кави та перемішати, то якісний продукт не надасть рідині жодного відтінку.
А якісна мелена — легкий коричневий відтінок. Це свідчитиме, що в каві немає жодних домішків. Якщо ж в стакані з'явився осад, то це можуть бути крохмаль або цикорій. А про якість розчинної кави свідчитиме рідина без осаду та гранули, що не злиплися.
Час зупинитися на мить і подумати про себе. Осінь - час рефлексії, затишку та маленьких радощів. Але яку саме осінь ви шукаєте? Гляньте на картинку з трьома деревами та оберіть те, під яким хотілося б присісти прямо зараз. Ваш вибір розкриє, що потрібн...
Довголіття людини все частіше вчені пов’язують не лише зі способом життя, а й із генетикою. Яскравим прикладом стала історія Марії Брааньянс - однієї з найстаріших жінок у світі, яка прожила 117 років. Її ДНК дослідили генетики, і результати здивували ...