
Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України.
Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної кави, то це можна швидко та просто перевірити, пише gazeta.ua. Для цього знадобиться лише склянка холодної води. Якщо покласти у воду зерна кави та перемішати, то якісний продукт не надасть рідині жодного відтінку.
А якісна мелена — легкий коричневий відтінок. Це свідчитиме, що в каві немає жодних домішків. Якщо ж в стакані з'явився осад, то це можуть бути крохмаль або цикорій. А про якість розчинної кави свідчитиме рідина без осаду та гранули, що не злиплися.
Хочете на хвилинку відволіктися та дізнатися про себе щось нове? Пропонуємо цікавий психологічний тест: погляньте на зображення і відповідайте, що ви помітили першим. Ваш вибір багато розповість про ваш характер, риси особистості та навіть ставлення до...
З настанням холодів багато власників смартфонів помічають, що акумулятори швидко втрачають заряд. Літій-іонні батареї не люблять низьких температур — вони втрачають ємність і розряджаються значно швидше, особливо при тривалому перебуванні на морозі. Що...