Все дуже просто! Як за кілька хвилин позбутися неприємних запахів з духовки та мікрохвильової печі

Багато господинь не поспішають використовувати для очищення побутової техніки, покликаної допомагати на кухні, хімічні засоби, передають Патріоти України.

Варто визнати, що в цьому питанні вони абсолютно праві – впоратися із завданням можна і використовуючи підручні засоби, результат яких перевершить всі очікування.

Подробиці

Наприклад, для очищення мікрохвильової печі від сторонніх «ароматів» рекомендується використовувати звичайний ванілін. Насипте кілька ложок екстракту ванілі в будь-яку ємність, що придатна для цього, і поставте її в мікрохвильову піч.

Достатньо хвилини при максимальній потужності, щоб від неприємного амбре не залишилося і сліду. Якщо ж вам доведеться мати справу з духовкою, що неприємно пахне, знадобиться звичайний білий оцет. Змочіть губку в оцтовій кислоті та протріть нею стіни та дно духової шафи. Перед тим, як готувати страви в духовці, необхідно переконатися, що нанесений на поверхні оцет висох.

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...

Психологічний тест! Що тривожить вас прямо зараз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:12

Наша підсвідомість звикла ховати нашу тривогу в дальню шухляду, щоб ми не відчували стрес і спокійно жили далі. Однак часом такі хованки тільки псують життя, тому що виявити, яка проблема вас турбує, практично неможливо, передають Патріоти України. Якщ...