Якщо ви хочете приємно здивувати домашніх, то зробити це дуже просто: досить смачно посмажити картоплю. Проте впоратися із завданням по силі лише досвідченій господині, оскільки страва здається нехитрою лише на перший погляд, передають Патріоти України.
Орієнтиром форми має служити картопля фрі: такий продукт ідеально пропікатиметься, дозволяючи подати чудову страву на стіл.
Також стежте за тим, щоб коренеплід був подрібнений однаково.
У цьому питанні думка кулінарів поділяється. Деякі вимочують картоплю, щоб позбавити її надлишків крохмалю. Інші ж рекомендують пропустити цю процедуру.
У будь-якому разі картоплю слід просушити паперовим рушником перед смаженням.
Найкраще зупинити свій вибір на посуді з товстим дном, яке добре прогрівається та вміло тримає температуру. Олію теж потрібно ретельно розігріти перед тим, як відправляти картоплю.
Якщо ви любите смажити на салі, то його спочатку потрібно повністю розтопити.
Не варто намагатись посмажити весь обсяг картоплі. Через це можна забути про скоринку і рівномірне прожарювання.
Досвідчені господині готують картоплю невеликими порціями.
Ці компоненти ніколи не варто вводити на початку приготування, інакше страва буде зіпсована. Як правило, потрібно дочекатися середини процесу і після цього вводити додаткові інгредієнти.
Стосунки зі свекрухою рідко бувають простими. Вони можуть стати серйозним випробуванням для молодої сім’ї та навіть призвести до конфліктів у шлюбі. Психологи наголошують: до 40–50% сімейних сварок пов’язані саме з напруженими стосунками зі свекрухою, ...
16 вересня за новим церковним календарем (29 вересня за старим) - день пам'яті великомучениці Євфимії Всехвальної.У народі 16 вересня - свято Юхима, Людмилин день, Юхима Пташина кістка. За старим календарним стилем - день пам'яті мучениці Василиси Ніко...