
Бульйон з вермішеллю або картопляний суп — гарна ідея для обіду. Одночасно проста та смачна страва. Але є один невеликий нюанс. Страву легко зіпсувати розвареною вермішеллю. Що треба зробити, щоб уникнути цієї неприємності, зберегти форму макаронних виробів та врятувати суп, читайте далі.
В магазині на полиці лежить декілька різновидів вермішелі. Намагайтесь не обирати найдешевшу пропозицію. Зазвичай, такі макаронні вироби виготовляють із м’яких сортів пшениці. В результаті вермішель розварюється, утворюючи з бульйоном жижу. Рекомендується віддавати перевагу або яєчній вермішелі, або з твердих сортів пшениці.
Для збереження форми досвідчені господині рекомендують трохи обсмажувати вермішель без додавання олії чи масла. Викладіть на суху сковороду, обсмажте та додайте до супу.
Готуйте бульйон або суп із вермішеллю на один прийом їжі. Цей продукт не буде стояти у холодильнику до наступного обіду. За цей час вона набере вологи, набрякне та втратить апетитний вигляд.
Дочекайтесь моменту, коли овочі доваряться, а бульйон дійде до потрібної температури. Прочитайте рекомендації виробника вермішелі щодо тривалості готування. Із цим розрахунком додавайте у страву та доводьте її до готовності. Макарони будуть не перетримані та збережуть першопочаткову форму.
Прості дії допоможуть зробити суп гарним та смачним. Ваші близькі та рідні будуть задоволені!
Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...