Бульйон з вермішеллю або картопляний суп — гарна ідея для обіду. Одночасно проста та смачна страва. Але є один невеликий нюанс. Страву легко зіпсувати розвареною вермішеллю. Що треба зробити, щоб уникнути цієї неприємності, зберегти форму макаронних виробів та врятувати суп, читайте далі.
В магазині на полиці лежить декілька різновидів вермішелі. Намагайтесь не обирати найдешевшу пропозицію. Зазвичай, такі макаронні вироби виготовляють із м’яких сортів пшениці. В результаті вермішель розварюється, утворюючи з бульйоном жижу. Рекомендується віддавати перевагу або яєчній вермішелі, або з твердих сортів пшениці.
Для збереження форми досвідчені господині рекомендують трохи обсмажувати вермішель без додавання олії чи масла. Викладіть на суху сковороду, обсмажте та додайте до супу.
Готуйте бульйон або суп із вермішеллю на один прийом їжі. Цей продукт не буде стояти у холодильнику до наступного обіду. За цей час вона набере вологи, набрякне та втратить апетитний вигляд.
Дочекайтесь моменту, коли овочі доваряться, а бульйон дійде до потрібної температури. Прочитайте рекомендації виробника вермішелі щодо тривалості готування. Із цим розрахунком додавайте у страву та доводьте її до готовності. Макарони будуть не перетримані та збережуть першопочаткову форму.
Прості дії допоможуть зробити суп гарним та смачним. Ваші близькі та рідні будуть задоволені!
Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...