Все дуже просто! Як зробити, щоб вермішель не розварилася у супі

Бульйон з вермішеллю або картопляний суп — гарна ідея для обіду. Одночасно проста та смачна страва. Але є один невеликий нюанс. Страву легко зіпсувати розвареною вермішеллю. Що треба зробити, щоб уникнути цієї неприємності, зберегти форму макаронних виробів та врятувати суп, читайте далі.

Правильний вибір

В магазині на полиці лежить декілька різновидів вермішелі. Намагайтесь не обирати найдешевшу пропозицію. Зазвичай, такі макаронні вироби виготовляють із м’яких сортів пшениці. В результаті вермішель розварюється, утворюючи з бульйоном жижу. Рекомендується віддавати перевагу або яєчній вермішелі, або з твердих сортів пшениці.

Обсмаження

Для збереження форми досвідчені господині рекомендують трохи обсмажувати вермішель без додавання олії чи масла. Викладіть на суху сковороду, обсмажте та додайте до супу.

Порціонний розрахунок

Готуйте бульйон або суп із вермішеллю на один прийом їжі. Цей продукт не буде стояти у холодильнику до наступного обіду. За цей час вона набере вологи, набрякне та втратить апетитний вигляд.

Коли додавати

Дочекайтесь моменту, коли овочі доваряться, а бульйон дійде до потрібної температури. Прочитайте рекомендації виробника вермішелі щодо тривалості готування. Із цим розрахунком додавайте у страву та доводьте її до готовності. Макарони будуть не перетримані та збережуть першопочаткову форму.

Прості дії допоможуть зробити суп гарним та смачним. Ваші близькі та рідні будуть задоволені!

Смакота! Найпростіше літнє морозиво з двох інгредієнтів

неділя, 23 червень 2024, 21:12

Морозиво в спекотний літній день - справжнє щастя та радість. Магазинне купити легко, але от складники не викликають довіри. Якщо ви з цим також погоджуєтеся, тоді рецепт з 2 складовими вам сподобається, передають Патріоти України. Вам потрібні наступ...

Стоматолог пояснив, чи треба видаляти зуби мудрості і в якому випадку це може бути небезпечним

неділя, 23 червень 2024, 17:15

Видалення зубів мудрості - процедура не з приємних, однак необхідна для більшості людей. Стоматологи радять видаляти зуби мудрості, бо вони зазвичай не беруть участі у жуванні, тиснуть на сусідні зуби, травмують ясна та не поміщаються у щелепі, передаю...