Для того, щоб шашлик був соковитим, зовсім не обов'язково вигадувати різноманітні маринади або додавати все, що є в холодильнику. Достатньо додати трохи спецій, а також один простий інгредієнт - мінералку, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитого шашлику на мінералці опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Гейко (cookie_tania) в Instgaram. Також не забудьте про цибулю.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо порізати на шматочки бажаного розміру.
2. Порізані шматочки посипати спеціями.
3. Ретельно перемішати.
4. Додати цибулю, порізану кільцями і знову все добре перемішати.
5. В кінці додати мінералку і вимішувати м'ясо, аж поки воно не вбере в себе всю рідину.
6. Залишити на годину за кімнатної темпратури, періодично помішуючи.
7. Згодом можна поставити в холодильник до моменту смаження.
8. Якщо ви полюбляєте гострий шашлик – кількість перцю слід збільшити та додати трохи червоного. Солоність також регулюйте під свій смак. Можна також скористатися готовими приправами до шашлику.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...