Для того, щоб шашлик був соковитим, зовсім не обов'язково вигадувати різноманітні маринади або додавати все, що є в холодильнику. Достатньо додати трохи спецій, а також один простий інгредієнт - мінералку, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитого шашлику на мінералці опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Гейко (cookie_tania) в Instgaram. Також не забудьте про цибулю.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо порізати на шматочки бажаного розміру.
2. Порізані шматочки посипати спеціями.
3. Ретельно перемішати.
4. Додати цибулю, порізану кільцями і знову все добре перемішати.
5. В кінці додати мінералку і вимішувати м'ясо, аж поки воно не вбере в себе всю рідину.
6. Залишити на годину за кімнатної темпратури, періодично помішуючи.
7. Згодом можна поставити в холодильник до моменту смаження.
8. Якщо ви полюбляєте гострий шашлик – кількість перцю слід збільшити та додати трохи червоного. Солоність також регулюйте під свій смак. Можна також скористатися готовими приправами до шашлику.
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...
Наш щоденний раціон часто переповнений продуктами, які містять вуглеводи, – від хліба та макаронів до солодощів і снеків. Попри те, що вони є основним джерелом енергії для організму, надмірне їх споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я, пер...