Все дуже просто! Який секретний інгредієнт додати в маринад для шашлику, щоб м'ясо було соковитим

Для того, щоб шашлик був соковитим, зовсім не обов'язково вигадувати різноманітні маринади або додавати все, що є в холодильнику. Достатньо додати трохи спецій, а також один простий інгредієнт - мінералку, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитого шашлику на мінералці опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Гейко (cookie_tania) в Instgaram. Також не забудьте про цибулю.

Інгредієнти:

  • м'ясо
  • сіль – 1,5 ст.л.
  • коріандр мелений – 1 ч.л.
  • чорний перець мелений – 1 ч.л.
  • гранульований часник – 1 ч.л.
  • паприка мелена – 1 ч.л.
  • приправи без солі "Сушені овочі" – 1 ч.л.
  • цибуля – 3 великі
  • сильногазована мінералка – 0,5 л.

Спосіб приготування:

1. М'ясо порізати на шматочки бажаного розміру.

2. Порізані шматочки посипати спеціями.

3. Ретельно перемішати.

4. Додати цибулю, порізану кільцями і знову все добре перемішати.

5. В кінці додати мінералку і вимішувати м'ясо, аж поки воно не вбере в себе всю рідину.

6. Залишити на годину за кімнатної темпратури, періодично помішуючи.

7. Згодом можна поставити в холодильник до моменту смаження.

8. Якщо ви полюбляєте гострий шашлик – кількість перцю слід збільшити та додати трохи червоного. Солоність також регулюйте під свій смак. Можна також скористатися готовими приправами до шашлику.

Вчені з’ясували, чи втрачає оливкова олія свої властивості під час смаження

вівторок, 21 травень 2024, 14:07

Вчені встановили, що оливкова олія першого віджиму, яка є основою середземноморської дієти, зберігає свої корисні властивості навіть після смаження. Результати дослідження опубліковані у журналі Antioxidants. Вважається, що оливкова олія першого холодн...

Експерти розповіли, чи корисно пити апельсиновий сік на сніданок

вівторок, 21 травень 2024, 11:12

Апельсиновий сік дуже популярний як ранковий напій, при цьому він нерідко позиціонується як здоровий варіант початку дня. Проте, деякі експерти застерігають від щоденного вживання такого соку. Редакція видання Baazar розбиралася, де правда а де вимисел...