Для того, щоб шашлик був соковитим, зовсім не обов'язково вигадувати різноманітні маринади або додавати все, що є в холодильнику. Достатньо додати трохи спецій, а також один простий інгредієнт - мінералку, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитого шашлику на мінералці опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Гейко (cookie_tania) в Instgaram. Також не забудьте про цибулю.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо порізати на шматочки бажаного розміру.
2. Порізані шматочки посипати спеціями.
3. Ретельно перемішати.
4. Додати цибулю, порізану кільцями і знову все добре перемішати.
5. В кінці додати мінералку і вимішувати м'ясо, аж поки воно не вбере в себе всю рідину.
6. Залишити на годину за кімнатної темпратури, періодично помішуючи.
7. Згодом можна поставити в холодильник до моменту смаження.
8. Якщо ви полюбляєте гострий шашлик – кількість перцю слід збільшити та додати трохи червоного. Солоність також регулюйте під свій смак. Можна також скористатися готовими приправами до шашлику.
Неприємний запах у шафі - проблема, з якою стикаються багато людей. Але не поспішайте використовувати хімічні освіжувачі: іноді достатньо простого природного засобу, щоб повернути речам свіжість. Один із найефективніших і водночас натуральних методів -...
18 липня за новим церковним календарем (31 липня - за старим) - день пам'яті святого мученика Еміліана, який загинув за віру. У народі день дістав назву Омелянів. 18 липня за старим календарним стилем - день пам'яті священномученика Євсевія, єписк...