
Щоб зварити кукурудзу, господиням потрібно, зазвичай, близько 40 хвилин. Однак бувають ситуації, коли можливості чекати більше пів години просто немає. На допомогу прийде корисний лайфхак, який скоротить час приготування до п'яти хвилин, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Секрет полягає в тому, що кукурудза буде готуватися в мікрохвильовці. Тут є один важливий нюанс — рослина має бути молодою.
Інгредієнти
Приготування
Натріть кожен качан сіллю і спеціями. Помістіть кукурудзу в чистий поліетиленовий пакет. Помістіть кукурудзу в мікрохвильовку на чотири хвилини. Виставити режим максимальної потужності. Акуратно дістаньте пакет (є ризик обпектися) і перекладіть качани на тарілку. Зверху додайте необхідну кількість вершкового масла.
У тому випадку, якщо качан кукурудзи має листя, дійте наступним чином — покладіть його на тарілку, яку можна ставити в мікрохвильовку, і помістіть в електроприлад на чотири хвилини. Після закінчення потрібного часу обріжте бадилля, після чого додайте масло.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...