
Щоб зварити кукурудзу, господиням потрібно, зазвичай, близько 40 хвилин. Однак бувають ситуації, коли можливості чекати більше пів години просто немає. На допомогу прийде корисний лайфхак, який скоротить час приготування до п'яти хвилин, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Секрет полягає в тому, що кукурудза буде готуватися в мікрохвильовці. Тут є один важливий нюанс — рослина має бути молодою.
Інгредієнти
Приготування
Натріть кожен качан сіллю і спеціями. Помістіть кукурудзу в чистий поліетиленовий пакет. Помістіть кукурудзу в мікрохвильовку на чотири хвилини. Виставити режим максимальної потужності. Акуратно дістаньте пакет (є ризик обпектися) і перекладіть качани на тарілку. Зверху додайте необхідну кількість вершкового масла.
У тому випадку, якщо качан кукурудзи має листя, дійте наступним чином — покладіть його на тарілку, яку можна ставити в мікрохвильовку, і помістіть в електроприлад на чотири хвилини. Після закінчення потрібного часу обріжте бадилля, після чого додайте масло.
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...