Все дуже просто! Легкі апельсинові трубочки з хрусткого тіста - відмовитися неможливо


Щоб спекти ці трубочки вам також не буде потрібно ні складних маніпуляцій, ні багатьох годин часу, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 250 г цукрового піску
  • 65 г пшеничного борошна
  • 125 г апельсинового соку
  • цедра від половини апельсина
  • 125 г вершкового масла

Як зробити хрустке тісто

Вершкове масло треба обов’язково розтопити. Для цього його треба нагріти на повільному вогні до рідкого стану, почекати поки масло охолоне до кімнатної температури і злити, прагнучи залишити в сотейнику всі білі пластівці.

У мисці змішайте просіяне борошно з цукровим піском. Додайте апельсиновий сік, цедру апельсина і топлене масло.

Всі компоненти ретельно перемішайте лопаткою до отримання однорідної маси.

Готове тісто накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник, як мінімум на 8 годин.

Як спекти апельсинові трубочки

Добре охолоджене тісто дістаньте з холодильника і викладіть на застелене пергаментом або силіконовим килимком деко, розмазуючи шпателем у вигляді прямокутних пластин 15 х 7 см. З вказаної в рецепті кількості продуктів у вас вийде 25 таких прямокутників.

Деко з пластинками тесту поставте в духовку, попередньо нагріту до 180 ° C.

Час, необхідний для випічки, буде залежати від вашої духовки. Орієнтуйтеся за кольором тіста. Пластинки повинні стати золотистими. Як тільки це відбудеться, виймайте деко з духовки і через хвилину проведіть кондитерським шпателем між пластинками і пергаментом, відліплюючи їх.

Знову поставте деко в гарячу духовку на 20 секунд, щоб повернути пластинкам необхідну гнучкість.

Як надати випічці форму трубочок

Спечені пластинки необхідно обгорнути навколо дерев’яної палички або металевої трубки будь-якого діаметру. Мені зручно закручувати відразу три пластинки. Але ви можете робити це і якось інакше.

Готові трубочки обережно покладіть на робочу поверхню, дайте їм охолонути протягом хвилини, і тільки тепер можна вийняти палички, на які вони накручені. Робіть це дуже обережно, тому що печиво виходить дуже крихким.

Дочекайтеся повного остигання готових трубочок і можете подавати їх до чого завгодно, Вони відмінно доповнять ванільне морозиво, міцну каву, чашку гарячого шоколаду або келих червоного вина.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...