Все дуже просто! Маринована капуста - хрустра і готується швидко!

Уже рахуєте дні до Нового року у зворотному порядку? Очікування свята чи ціла купа турбот змушують вас якнайшвидше "дожити" до цього дня - справа ваша, зазначають Патріоти України.

А от ми вам хочемо запропонувати один простий рецепт, який допоможе за будь-якої ситуації. Особливо ж якщо ваша проблема – це досі не сформоване новорічне меню. До вашої уваги – рецепт хрусткої капусти швидкого приготування, без якої не обійдеться жоден святковий стіл. Насолоджуйтесь!

Що знадобиться?

  • 2 буряка;
  • 2 морквини;
  • 300 г капусти;
  • склянка води;
  • 1 ст. л. солі;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 1 ст. л. олії;
  • 3-4 зубчика часнику;
  • 1 ст. л. оцту;
  • ловровий лист і перець горошком.

Як приготувати?

Крок перший – нарізаємо капусту великими шматками, буряк – пластинками. Моркву ж подрібнюємо за допомогою терки. Часник – теж пластинками.

Крок другий – спершу до посудини викладаємо перець горошком і лавровий лист. Після формуємо почергово шари: буряк, капуста, морква, часник. І повторюємо таку почерговсть, допоки продукти не закінчаться. Після додаємо рослинну олію та оцет.

Крок третій – додаємо маринад. Змішуємо склянку води, 1 ст. л. солі і 1 ч. л. цукру. Після накриваємо овочі у маринаді тарілкою і ставимо зверху тагярець. Чекаємо дванадцяь годин – і капуста готова! А ви готуєте мариновану капусту самостійно чи надаєте перевагу магазинній?

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...