Все дуже просто! Молода картопля в духовці - таку смачну страву ви ще не готували

Рецепт молодої запеченої картоплі в духовці. Блюдо виходить ароматним, ситним, смачним, а готувати дуже просто, передають Патріоти України.

Інгредієнт

  • Картопля — 1 кг.
  • Рослинна олія — 2 ст. л.
  • Масло вершкове — 50 грамів
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Приправа до картоплі — 1 ч. л.
  • Часник — 2 зубки
  • Зелень кропу і петрушки — 15 грамів

Приготування

1. Картоплю середньої величини очищаємо, промиваємо, перекладаємо в каструлю, додаємо сіль і заливаємо окропом. Ставимо на вогонь і з моменту закипання проварюємо протягом 7 хвилин.

2. Зливаємо воду, вливаємо рослинну олію, додаємо сіль, і приправу до картоплі, накриваємо каструлю кришкою і ретельно струшуємо картоплю з приправами.

3. Перекладаємо картоплю в форму для запікання, і ставимо запікатися в розігріту духовку до 200 градусів на 35-40 хвилин.

4. Готуємо заправку. Дрібно подрібнюємо зелень петрушки і кропу, перекладаємо до розтопленого вершкового масла, сюди ж пропускаємо через прес часник, і добре перемішуємо. Готову картоплю поливаємо заправкою і подаємо на стіл!

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...