Рецепт молодої запеченої картоплі в духовці. Блюдо виходить ароматним, ситним, смачним, а готувати дуже просто, передають Патріоти України.
Інгредієнт
Приготування
1. Картоплю середньої величини очищаємо, промиваємо, перекладаємо в каструлю, додаємо сіль і заливаємо окропом. Ставимо на вогонь і з моменту закипання проварюємо протягом 7 хвилин.
2. Зливаємо воду, вливаємо рослинну олію, додаємо сіль, і приправу до картоплі, накриваємо каструлю кришкою і ретельно струшуємо картоплю з приправами.
3. Перекладаємо картоплю в форму для запікання, і ставимо запікатися в розігріту духовку до 200 градусів на 35-40 хвилин.
4. Готуємо заправку. Дрібно подрібнюємо зелень петрушки і кропу, перекладаємо до розтопленого вершкового масла, сюди ж пропускаємо через прес часник, і добре перемішуємо. Готову картоплю поливаємо заправкою і подаємо на стіл!
Смачного!
У "сов" вищий індекс маси тіла, ширша талія, більше прихованого жиру в організмі і майже на 50% вищий за ризик розвитку діабету 2 типу, ніж у тих, хто лягає спати раніше. Це випливає з нового дослідження, яке було представлене на щорічних зборах Європе...
Майже кожен стикався з ситуацією, коли якась пісня не виходить із голови, повторюючись знову і знову. Цей феномен має наукову назву - "неусвідомлене музичне уявлення", або, як його частіше називають на Заході, «вушний хробак» (earworm), передають Патрі...