Рецепт молодої запеченої картоплі в духовці. Блюдо виходить ароматним, ситним, смачним, а готувати дуже просто, передають Патріоти України.
Інгредієнт
Приготування
1. Картоплю середньої величини очищаємо, промиваємо, перекладаємо в каструлю, додаємо сіль і заливаємо окропом. Ставимо на вогонь і з моменту закипання проварюємо протягом 7 хвилин.
2. Зливаємо воду, вливаємо рослинну олію, додаємо сіль, і приправу до картоплі, накриваємо каструлю кришкою і ретельно струшуємо картоплю з приправами.
3. Перекладаємо картоплю в форму для запікання, і ставимо запікатися в розігріту духовку до 200 градусів на 35-40 хвилин.
4. Готуємо заправку. Дрібно подрібнюємо зелень петрушки і кропу, перекладаємо до розтопленого вершкового масла, сюди ж пропускаємо через прес часник, і добре перемішуємо. Готову картоплю поливаємо заправкою і подаємо на стіл!
Смачного!
Відпочинок на пляжі - це справжнє задоволення. Але мало хто замислюється, що саме в цей час наші ноги отримують потужний удар по шкірі. Сонце, сіль, пісок і... повна відсутність догляду після. У результаті - лущення, сухість, тріщини та огрубілий шар ...
Українські фермери цього літа знову опинилися віч-на-віч з небезпекою - полчища сарани атакують сади й поля в різних регіонах країни. Однак є ефективний спосіб захистити врожай - і без дорогих хімікатів, . Як повідомляє авторка блогу "Городниця з Одеси...