Все дуже просто! Наповніть будинок приємним ароматом за допомогою одного інгредієнта

Нйтралізуйте неприємні запахи в будинку, наприклад, після приготування риби або інших страв. Наповніть будинок приємним ароматом за допомогою всього одного інгредієнта, передають Патріоти України.

В стару каструлю налийте води. Сюди ж влийте 1 ст.л. кондиціонера для прання.

Дочекайтеся закипання, покип'ятіть на невеликому вогні пару хвилин, вимкніть. Кімната відразу ж наповниться приємним ароматом! Детальніше про те, як за допомогою кондиціонера для білизни нейтралізувати неприємні запахи в будинку, дивіться у відео нижче:

А якщо ви не прихильник хімії та любите народні безпечні засоби — спробуйте замість кондиціонера для білизни у воду додати чайну ложку кориці та поварити її хвилин 15 — тоді будинок наповниться теплим затишним ароматом та абсолютно всі неприємні запахи підуть.

Також неприємний запах у будинку чи машині можна забрати за пару хвилин. І для цього не потрібно купувати дорогу хімію з їдким ароматом! Все, що потрібно, — це пара лаврових листів.

Запальничкою або сірниками підпаліть лавровий лист. Підпалюйте, доки він повністю не прогорить. Кімната (автомобіль) відразу ж наповниться приємним ароматом спецій, і він знищить будь-який неприємний запах!

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...