
Для приготування пирога потрібно мінімум всього, а в результаті отримуємо - максимум, зазначають Патріоти України.
Для приготування тіста потрібно:
Етапи приготування:
Борошно, цукор, какао, розпушувач, соду, ванілін, сіль – додаємо до сухої посудини та перемішуємо.
В іншій мисці змішуємо яйця, молоко, окріп, масло – можна збити міксером, аби все добре розчинилося.
Маленькими порціями вливаємо рідину до сухої суміші і постійно перемішуємо, аби не було грудочок.
Довго перемішуємо до стану рідкого однорідного тіста.
Деку застеляємо пергаментом та вливаємо тісто.
Випікати 25 – 30 хвилин у розігрітій духовці до 180 градусів.

Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...
Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...