Оселедець в такому
маринаді виходить дуже смачним. Та й сам маринад настільки апетитний, що
його теж їдять із задоволенням, передають Патріоти України.
Оселедець легко готується і чудово поєднується із картопляним гарніром. Просто ідеальне поєднання смаків.
Необхідні продукти:
1 кілограм філе оселедця
100 мілілітрів рослинної олії
2 столові ложки томатної пасти
пів чайної ложки чорного перцю
пів чайної ложки червоного перцю
3 цибулини
1 столова ложка оцту 9%
1 столова ложка солі
2 столові ложки цукру
Починаємо приготування:
У
каструлю наливаємо рослинну олію, додаємо сіль, цукор, чорний перець,
червоний перець і оцет. Туди ж кладемо томатну пасту, все добре
перемішуємо і ставимо на плиту. Доводимо на повільному вогні до кипіння.
Цибулю чистимо і нарізаємо тонкою соломкою. Кладемо в глибоку миску і заливаємо гарячим соусом, перемішуємо.
Філе оселедця нарізаємо невеликими шматочками.
Беремо
форму. На дно викладаємо цибулю з маринадом, слідом шар оселедця, потім
знову цибулю і так до тих пір, поки всі компоненти не закінчаться.
Важливо! Останній шар робимо з цибулі!
Заготівлю накриваємо
кришкою і відправляємо в холодне місце. У такому вигляді залишаємо
мінімум на 12 годин. Готову страву подаємо до столу.
Ніч без сну відразу позначається на шкірі: темні кола під очима, запалення, висипання та тьмяний, землистий колір обличчя можуть сигналізувати про брак відпочинку. Проте зв’язок між сном і шкірою працює і в зворотному напрямку: проблеми зі шкірою самі ...
Кава - один із найулюбленіших напоїв у світі, але знайти дійсно якісний продукт буває непросто. Фахівці радять звертати увагу на кілька ключових моментів, передають Патріоти України. Походження зерен. Найвищою якістю славляться зерна з Ефіопії, Колумбі...