Куряче м'ясо, мабуть, найпопулярніше на українському столі. Воно доступне, та ще й дієтичне. Нерідко господині готують із курячого фаршу котлети, але вони не завжди виходять досить соковитими. Шеф-кухарі розкрили свої лайфхаки, щоб страва точно вийшла смачною. Домочадці точно попросять добавку, передають Патріоти України.
Є кілька нюансів, на які варто звернути увагу при приготуванні курячих котлет.
Перше - важливо дотримуватися правильних пропорцій. Наприклад, на 1 кілограм фаршу потрібно додати 250 г хліба та 2-3 яйця.
Друге - правильний вибір м'яса. Найкраще для котлет використовувати свіже куплене м'ясо, наприклад, шматочок курочки зі шкірою, його перекрутити на м'ясорубки та додавати інші інгредієнти
Третє – масаж фаршу. Перш ніж формувати котлети, фарш потрібно відбити руками, і залишити його настоюватися хвилин на 30.
Четверте - не найменш важливо - смачні добавки. Щоб котлети вийшли смачними та соковитими, хліб краще вимочити у молоці, також додати у фарш трохи вершкового масла та цибулі.
П'яте – правильне приготування. Спочатку котлети потрібно обсмажити на сильно розігрітій сковороді з усіх боків, а потім потомити їх на маленькому вогні під кришкою. Так вони точно будуть соковитими.
Подивіться на цю чорно-білу пляму чорнила - класичний приклад, що нагадує тест Роршаха. Те, що ви бачите: йога, людина в капюшоні чи метелик/комаха, відображає ваше підсвідоме сприйняття, потребу в спокої, життєву енергію та здатність справлятися з три...
Нерідко вдома є сумка, повна випадкових батарейок, а разом із нею існує ще й велика проблема - ви не знаєте, які з них ще заряджені, а які розряджені. Деякі мають видимий рівень заряду, який допомагає оцінити, скільки в них залишилося енергії, але це ...