Куряче м'ясо, мабуть, найпопулярніше на українському столі. Воно доступне, та ще й дієтичне. Нерідко господині готують із курячого фаршу котлети, але вони не завжди виходять досить соковитими. Шеф-кухарі розкрили свої лайфхаки, щоб страва точно вийшла смачною. Домочадці точно попросять добавку, передають Патріоти України.
Є кілька нюансів, на які варто звернути увагу при приготуванні курячих котлет.
Перше - важливо дотримуватися правильних пропорцій. Наприклад, на 1 кілограм фаршу потрібно додати 250 г хліба та 2-3 яйця.
Друге - правильний вибір м'яса. Найкраще для котлет використовувати свіже куплене м'ясо, наприклад, шматочок курочки зі шкірою, його перекрутити на м'ясорубки та додавати інші інгредієнти
Третє – масаж фаршу. Перш ніж формувати котлети, фарш потрібно відбити руками, і залишити його настоюватися хвилин на 30.
Четверте - не найменш важливо - смачні добавки. Щоб котлети вийшли смачними та соковитими, хліб краще вимочити у молоці, також додати у фарш трохи вершкового масла та цибулі.
П'яте – правильне приготування. Спочатку котлети потрібно обсмажити на сильно розігрітій сковороді з усіх боків, а потім потомити їх на маленькому вогні під кришкою. Так вони точно будуть соковитими.
Дачники стверджують, що шкідники навіть не будуть прилітати на город, якщо навесні висадити поряд з грядками картоплі всього лише одну рослину, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Мова йде про пижму. Вона є справжнім захисником городньої ку...
Пилосос — один із найпопулярніших помічників у прибиранні дому. Але навіть прибирання з цим приладом має свої нюанси. Якщо користуватись пилососом неправильно, можна не лише не досягти бажаної чистоти, а й зіпсувати підлогу або ж сам пилосос. УНН зібра...