Все дуже просто! Що додати у фарш, щоб був соковитим і не розвалювався

У скарбничці у будь-якої господині знайдуться страви з м’ясним фаршем - котлети, тефтелі, пельмені та багато іншого, передають Патріоти України.

Проте не завжди страви виходять соковитими та смачними. Щоб уникнути помилок, потрібно дотримуватись певних правил приготування фаршу. Тільки в цьому випадку вийде не гірше, ніж у кухарів у ресторані.

Як правильно готувати фарш

У фарш із яловичини або телятини для пишності додається яблуко. Досить натерти його на тертці і змішати з перекрученою яловичиною. Для м’якості пропускайте м’ясо через м’ясорубку двічі.

У курячий фарш додається томатний сік із розрахунку 50 мл на 500 г м’яса. У цьому випадку блюдо вийде неймовірно ніжним та соковитим.

Свинячий фарш найчастіше «підводить» і починає розпадатися в самий невідповідний момент. Щоб “склеїти” фарш, доводиться додавати більше яєць. Яйця можна легко замінити тертою картоплею з розрахунку 1 шт. на 500 г фаршу.

Котлети завжди виграють, якщо змішати два види фаршу: свинину з яловичиною, м’ясо кролика з курятиною.

Дачникам на замітку! Як правильно поливати помідори - названо найпоширенішу помилку

середа, 2 квітень 2025, 23:10

Багато людей віддає перевагу помідорам, вирощеним власноруч вдома, тому що вони набагато ароматніші і смачніші, ніж ті, які можна купити у супермаркеті. Але їх вирощування тільки на перший погляд здається простим. Експерти з садівництва розповіли про н...

А ви це знали? Чи шкідливо приймати душ щодня

середа, 2 квітень 2025, 18:56

Довгий час вважалося, що щоденний душ може шкодити шкірі – змивати природні захисні олії, порушувати мікробіом і провокувати сухість, тріщини чи навіть загострення екземи й псоріазу. Проте нещодавнє дослідження британських вчених кидає виклик цим уявле...