Все дуже просто! Що додати у фарш, щоб був соковитим і не розвалювався

У скарбничці у будь-якої господині знайдуться страви з м’ясним фаршем - котлети, тефтелі, пельмені та багато іншого, передають Патріоти України.

Проте не завжди страви виходять соковитими та смачними. Щоб уникнути помилок, потрібно дотримуватись певних правил приготування фаршу. Тільки в цьому випадку вийде не гірше, ніж у кухарів у ресторані.

Як правильно готувати фарш

У фарш із яловичини або телятини для пишності додається яблуко. Досить натерти його на тертці і змішати з перекрученою яловичиною. Для м’якості пропускайте м’ясо через м’ясорубку двічі.

У курячий фарш додається томатний сік із розрахунку 50 мл на 500 г м’яса. У цьому випадку блюдо вийде неймовірно ніжним та соковитим.

Свинячий фарш найчастіше «підводить» і починає розпадатися в самий невідповідний момент. Щоб “склеїти” фарш, доводиться додавати більше яєць. Яйця можна легко замінити тертою картоплею з розрахунку 1 шт. на 500 г фаршу.

Котлети завжди виграють, якщо змішати два види фаршу: свинину з яловичиною, м’ясо кролика з курятиною.

Ця квітка розкриє ваші найгірші риси - виберіть свою та дізнайтесь правду!

субота, 23 серпень 2025, 19:09

Психологічні тести допомагають розкрити різні аспекти нашої особистості - емоції, поведінку, реакції. Сьогодні ми пропонуємо швидкий тест, який допоможе вам виявити ваші найбільші недоліки. Подивіться на зображення з п’ятьма квітами та виберіть ту, яка...

Як зрозуміти, що собака вас дійсно любить: ТОП-4 ознаки

субота, 23 серпень 2025, 18:39

Якщо ви коли-небудь замислювалися, що думає ваш улюбленець, експерт із поведінки тварин Аксель Лагеркранц пояснив прості ознаки, які демонструють любов собаки, передають Патріоти України. Висновок: собаки не ускладнюють прояви любові — вони просто пока...