Все дуже просто! Що додати у фарш, щоб був соковитим і не розвалювався

У скарбничці у будь-якої господині знайдуться страви з м’ясним фаршем - котлети, тефтелі, пельмені та багато іншого, передають Патріоти України.

Проте не завжди страви виходять соковитими та смачними. Щоб уникнути помилок, потрібно дотримуватись певних правил приготування фаршу. Тільки в цьому випадку вийде не гірше, ніж у кухарів у ресторані.

Як правильно готувати фарш

У фарш із яловичини або телятини для пишності додається яблуко. Досить натерти його на тертці і змішати з перекрученою яловичиною. Для м’якості пропускайте м’ясо через м’ясорубку двічі.

У курячий фарш додається томатний сік із розрахунку 50 мл на 500 г м’яса. У цьому випадку блюдо вийде неймовірно ніжним та соковитим.

Свинячий фарш найчастіше «підводить» і починає розпадатися в самий невідповідний момент. Щоб “склеїти” фарш, доводиться додавати більше яєць. Яйця можна легко замінити тертою картоплею з розрахунку 1 шт. на 500 г фаршу.

Котлети завжди виграють, якщо змішати два види фаршу: свинину з яловичиною, м’ясо кролика з курятиною.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...