У скарбничці у будь-якої господині знайдуться страви з м’ясним фаршем - котлети, тефтелі, пельмені та багато іншого, передають Патріоти України.
Проте не завжди страви виходять соковитими та смачними. Щоб уникнути помилок, потрібно дотримуватись певних правил приготування фаршу. Тільки в цьому випадку вийде не гірше, ніж у кухарів у ресторані.
У фарш із яловичини або телятини для пишності додається яблуко. Досить натерти його на тертці і змішати з перекрученою яловичиною. Для м’якості пропускайте м’ясо через м’ясорубку двічі.
У курячий фарш додається томатний сік із розрахунку 50 мл на 500 г м’яса. У цьому випадку блюдо вийде неймовірно ніжним та соковитим.
Свинячий фарш найчастіше «підводить» і починає розпадатися в самий невідповідний момент. Щоб “склеїти” фарш, доводиться додавати більше яєць. Яйця можна легко замінити тертою картоплею з розрахунку 1 шт. на 500 г фаршу.
Котлети завжди виграють, якщо змішати два види фаршу: свинину з яловичиною, м’ясо кролика з курятиною.
Виробники ліків детально описують в інструкції, як правильно приймати ті чи інші медикаменти. Проте існують певні правила вживання ліків, про які знають далеко не всі. Читайте про них в матеріалі ТСН.ua. Фахівці Міністерства охорони здоров'я розповіли,...
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...