Все дуже просто! Що додати в гречку, щоб гарнір був ароматний та смачний

Гречка дуже звична на смак. Хтось любить її просто за це, а інші шукають шляхи покращити гарнір. Гречка корисна, а приготувати її дійсно смачно можна за цим рецептом. Читайте детальніше далі у статті.

Подробиці

Приготування крупи починається з її промивання. Потім залийте водою та нехай так постоїть протягом 2 годин. В цей час займіться додатковими компонентами.

Нам знадобиться морква та цибуля. Їх треба подрібнити та обсмажити. В процесі додайте дрібку цукру. Він допоможе зробити смак яскравішим.

Засипте гречку в засмажку та залийте водою. Готуйте до повного випаровування вологи. Наприкінці покладіть шматочок масла, подрібнену зелень, сіль.

З таким приготуванням гречана каша буде смачною та ароматною. Смачного!

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.