Все дуже просто! Що покласти у відро для сміття, щоб прибрати неприємний запах

Вам не потрібно купувати агресивні хімічні освіжувачі або аромадифузори, адже існує натуральніший продукт, який потрібен вам у цьому випадку. Про це пише mirror, передають Патріоти України.

Неприємний запах від баків для сміття може стати серйозною проблемою, особливо в невеликих приміщеннях. Щоразу, коли відкривається кришка, цей запах може поширитися по всьому дому. Якщо ви не можете викидати сміття кожен день і не хочете стикатися зі смородом у своїй оселі, то зверніть увагу на наступну пораду.

Все, що потрібно, це нанести трохи ефірної олії на верхню частину бака для сміття. Цього буде достатньо на тривалий час. Також можна додати кілька крапель ефірних олій на вату або ватяний диск і помістити на дно контейнера для сміття.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...