
Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України.
По-перше, дебютну партію котлет треба викладати лише на добре розігріту сковорідку. Часто саме це стає причиною, чому котлети розпадаються після перевертання.
По-друге, забезпечте достатнє панірування, щоб котлети тримали форму і відразу схопилася скоринка.
По-третє, якщо фарш надто рідкий не намагайтеся формувати котлети руками, висока ймовірність, що все-таки розвалюватися будуть. Тому рекомендуємо смажити без панірування ложкою, як оладки.
По-четверте, зробіть фарш однорідним, не забудьте про один з інгредієнтів, що допоможе тримати форму (яйце, хліб, сир чи манка).
Підтримувати чистоту у ванній кімнаті буває складно, особливо коли крани та змішувачі покриваються вапняним або мильним нальотом. Замість дорогих хімічних засобів спробуйте перевірений домашній метод - з білого оцту та дитячої олії, передають Патріоти ...
Ви коли-небудь замислювалися, що ваші смакові вподобання можуть багато розповісти про вашу особистість? Онлайн-тести на основі улюбленої їжі допомагають подивитися на себе під іншим кутом. Оберіть свій варіант і дізнайтеся, що він може означати, переда...