Все дуже просто! Що робити, щоб котлети не розвалювалися під час смаження

Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, дебютну партію котлет треба викладати лише на добре розігріту сковорідку. Часто саме це стає причиною, чому котлети розпадаються після перевертання.

По-друге, забезпечте достатнє панірування, щоб котлети тримали форму і відразу схопилася скоринка.

По-третє, якщо фарш надто рідкий не намагайтеся формувати котлети руками, висока ймовірність, що все-таки розвалюватися будуть. Тому рекомендуємо смажити без панірування ложкою, як оладки.

По-четверте, зробіть фарш однорідним, не забудьте про один з інгредієнтів, що допоможе тримати форму (яйце, хліб, сир чи манка).

Джерело: ПростоВей

Що краще пити зранку - каву чи чай? Вчені відповідають

четвер, 23 жовтень 2025, 13:05

Багато людей починають день із напою, який дає заряд енергії. Найпоширеніший вибір - кава або чай. Але що дійсно корисніше, передають Патріоти України. Кава:. Чай:. Висновок:

Це може здивувати! Вівсянка - кому вона справді корисна, а кому може зашкодити

четвер, 23 жовтень 2025, 12:45

Вівсянка - один із найпопулярніших сніданків серед тих, хто дбає про здоров’я. Вона багата на клітковину, білки, вітаміни В1 і Е, ненасичені жири та мінерали, зокрема магній, залізо і цинк. Регулярне споживання покращує травлення, підтримує роботу серц...