Все дуже просто! Що робити, щоб котлети не розвалювалися під час смаження

Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, дебютну партію котлет треба викладати лише на добре розігріту сковорідку. Часто саме це стає причиною, чому котлети розпадаються після перевертання.

По-друге, забезпечте достатнє панірування, щоб котлети тримали форму і відразу схопилася скоринка.

По-третє, якщо фарш надто рідкий не намагайтеся формувати котлети руками, висока ймовірність, що все-таки розвалюватися будуть. Тому рекомендуємо смажити без панірування ложкою, як оладки.

По-четверте, зробіть фарш однорідним, не забудьте про один з інгредієнтів, що допоможе тримати форму (яйце, хліб, сир чи манка).

Джерело: ПростоВей

Народні прикмети на 9 листопада. Чому цього дня не варто планувати важливі зустрічі

неділя, 9 листопад 2025, 7:08

Православне свято 9 листопада за новим календарем (22 листопада за старим) - день пам'яті чудотворної ікони Божої Матері "Скоропослушниця", що знаходиться на горі Афон, у монастирі Дохіар, нагадують Патріоти України. За юліанським календарем - день пам...

Це така смакота! Домашня скумбрія в пряному маринаді - простий рецепт без зайвих клопотів

неділя, 9 листопад 2025, 6:59

Страви зі скумбрії є дуже популярними в Україні. Фудблогерка Jayne lubowitz поділилася рецептом приготування домашньої скумбрії в пряному маринаді, передають Патріоти України. «Домашня скумбрія в пряному маринаді. Ніжна, пряна та надзвичайно смачна зак...