Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України.
По-перше, дебютну партію котлет треба викладати лише на добре розігріту сковорідку. Часто саме це стає причиною, чому котлети розпадаються після перевертання.
По-друге, забезпечте достатнє панірування, щоб котлети тримали форму і відразу схопилася скоринка.
По-третє, якщо фарш надто рідкий не намагайтеся формувати котлети руками, висока ймовірність, що все-таки розвалюватися будуть. Тому рекомендуємо смажити без панірування ложкою, як оладки.
По-четверте, зробіть фарш однорідним, не забудьте про один з інгредієнтів, що допоможе тримати форму (яйце, хліб, сир чи манка).
Чорна, з молоком чи, можливо, еспресо? Те, яку каву ви найчастіше обираєте, багато про вас розповідає. Яке замовлення зробить людина з рішучим характером, а яке - та, для якої у житті важливі гармонія і спокій? Дізнайтеся нижче, передають Патріоти Укра...
Липень - вирішальний місяць у вирощуванні помідорів. Якщо листя вашої рослини раптом зів’яло, почало скручуватись або набуло дивного кольору - не панікуйте! Це ще не кінець врожайного сезону. Проблему можна вирішити - головне вчасно виявити причину, пе...