Все дуже просто! Смачні пиріжки з грибами, рибою та м'ясом - найвдаліший рецепт тіста

Дріжджове тісто відмінно підійде як для приготування смажених пиріжків, так і пирогів, запечених у духовці, передають Патріоти України.

Один із рецептів тіста пропонує «Шеф-повар», називаючи його «найвдалішим». А з начинкою для пирогів можна й пофантазувати.

Інгредієнти:
  • Борошно пшеничне — 500 гр;
  • Тепле молоко — 260 гр;
  • Дріжджі — 13 гр (свіжі) або 5 гр (сухі);
  • Жовтки — 3 шт;
  • Масло — 90 гр;
  • Цукор — 45 гр;
  • Сіль — 10 гр.
Приготування:
  • Підігріте молоко змішати з дріжджами, додати трохи цукру і поставити у тепле місце на 15 хвилин.
  • Масло розтопити і змішати з цукром та сіллю.
  • З'єднати молочну суміш з маслом, додати жовтки та перемішати.
  • Додати борошно і добре перемішати.
  • Накрити тісто плівкою і залишити на годину у теплому місці.
  • Готове тісто розділити на рівні частини, додати начинку у сформовані «човники» і відправити пироги у духовку (180 градусів) хвилин на 40.
Начинка:
  • Сирна — сулугуні та копчений сулугуні, жовток, зелень, ложка сметани, сіль.
  • Рибна — свіжа риба, обсмажена до готовності цибуля, сіль, перець і шматочок вершкового масла.
  • З шинкою — сир, шинка, трохи сметани, часник, сіль та перець за смаком.
  • З фаршем — фарш, цибуля ріпчаста, сира картопля (все подрібнити блендером), зелень, сіль, перець, трохи вершкового масла.

Особливо смачно! Найсмачніші рогалики із повидлом - готувати дуже просто

середа, 1 грудень 2021, 18:15

Надзвичайно смачні та повітряні рогалики - смакуватимуть кожному без винятку. Особливо у такий солодкий період зимових свят, зазначають Патріоти України. Крок перший – просіюємо борошно. Крок другий – активізуємо дріжджі. Засипаємо їх до теплої води т...

Кращий хіт року - ніжні сирні кексики, що буквально тануть у роті!

середа, 1 грудень 2021, 17:15

Будьте обережними! Не встигнете ви подати кексики до столу, як їх уже з’їдять, зазначають Патріоти України. Крок перший – збиваємо домашній сир, яйця та сметану. Додаємо вершкове масло, цукор і ваніль. . Крок другий – просіюємо борошно і додаємо розп...