Дріжджове тісто відмінно підійде як для приготування смажених пиріжків, так і пирогів, запечених у духовці, передають Патріоти України.
Один із рецептів тіста пропонує «Шеф-повар», називаючи його «найвдалішим». А з начинкою для пирогів можна й пофантазувати.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне — 500 гр;
- Тепле молоко — 260 гр;
- Дріжджі — 13 гр (свіжі) або 5 гр (сухі);
- Жовтки — 3 шт;
- Масло — 90 гр;
- Цукор — 45 гр;
- Сіль — 10 гр.
Приготування:
- Підігріте молоко змішати з дріжджами, додати трохи цукру і поставити у тепле місце на 15 хвилин.
- Масло розтопити і змішати з цукром та сіллю.
- З'єднати молочну суміш з маслом, додати жовтки та перемішати.
- Додати борошно і добре перемішати.
- Накрити тісто плівкою і залишити на годину у теплому місці.
- Готове тісто розділити на рівні частини, додати начинку у сформовані «човники» і відправити пироги у духовку (180 градусів) хвилин на 40.
Начинка:
- Сирна — сулугуні та копчений сулугуні, жовток, зелень, ложка сметани, сіль.
- Рибна — свіжа риба, обсмажена до готовності цибуля, сіль, перець і шматочок вершкового масла.
- З шинкою — сир, шинка, трохи сметани, часник, сіль та перець за смаком.
- З фаршем — фарш, цибуля ріпчаста, сира картопля (все подрібнити блендером), зелень, сіль, перець, трохи вершкового масла.
На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...
Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...