Все дуже просто! Цукор у крові можна швидко знизити одним продуктом, медики дали рятівний рецепт

Підвищений цукор у крові - небезпечний симптом. Він не тільки впливає на загальне самопочуття, а й призводить до серйозних і частіше незворотних ускладнень організму. При цьому, щоби швидко знизити рівень цукру у крові, не обов'язково вдаватися до медичних препаратів. Медики виділяють ряд продуктів, вживаючи які, можна досягти помітного і швидкого зниження рівня цукру у крові, зазначають Патріоти України.

Серед таких корисних та смачних продуктів виділяється мигдаль. Такого висновку дійшли вчені з Нової Зеландії, досліджуючи характер харчування та показники крові сотні піддослідних пацієнтів. Учасники досвіду щодня з'їдали щонайменше 40 грамів сирого мигдалю або солодкого печива. Причому на частку цих продуктів припадало близько 10% денної кількості споживаних ними калорій.

Учасники експерименту їли печиво або мигдаль за 2 години після звичайного сніданку. При цьому вони вимірювали рівень цукру в крові перед цим прийомом їжі і потім через 15-30 хвилин після нього. У результаті з'ясувалося, що рівень цукру в крові був набагато нижчим у тих учасників експерименту, які їли мигдаль. Причому він падав уже за 15 хвилин після вживання мигдалю.

До речі, крім такої безцінної якості, мигдаль також багатий на вітаміни А, С, Е та групу вітамінів В. Крім того, він містить кальцій, калій, марганець, цинк, залізо, а також багато амінокислот, що робить його справжнім джерелом корисних речовин.

Городникам на замітку! Обробіть картоплю цим розчином - ізабудете про колорадських жуків

вівторок, 16 квітень 2024, 18:44

Найкращі народні засоби для обробки картоплі від шкідників та хвороб: поради досвідчених городників, передають Патріоти України. Щоб шкідники трималися подалі від грядки з картоплею, її слід обробити перед висаджуванням цими засобами. Тоді влітку можна...

Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест у картинці дасть відповідь на питання, яке вас найбільше хвилює

вівторок, 16 квітень 2024, 18:12

Цей психологічний тест допоможе розібратися у проблемах, які зараз вас хвилюють найбільше. Оберіть картинку, а вона дасть відповідь на усі питання, передають Патріоти України. Проблема насправді серйозніша, ніж здається на перший погляд. Можливо, рішен...