Підвищений цукор у крові - небезпечний симптом. Він не тільки впливає на загальне самопочуття, а й призводить до серйозних і частіше незворотних ускладнень організму. При цьому, щоби швидко знизити рівень цукру у крові, не обов'язково вдаватися до медичних препаратів. Медики виділяють ряд продуктів, вживаючи які, можна досягти помітного і швидкого зниження рівня цукру у крові, зазначають Патріоти України.
Серед таких корисних та смачних продуктів виділяється мигдаль. Такого висновку дійшли вчені з Нової Зеландії, досліджуючи характер харчування та показники крові сотні піддослідних пацієнтів. Учасники досвіду щодня з'їдали щонайменше 40 грамів сирого мигдалю або солодкого печива. Причому на частку цих продуктів припадало близько 10% денної кількості споживаних ними калорій.
Учасники експерименту їли печиво або мигдаль за 2 години після звичайного сніданку. При цьому вони вимірювали рівень цукру в крові перед цим прийомом їжі і потім через 15-30 хвилин після нього. У результаті з'ясувалося, що рівень цукру в крові був набагато нижчим у тих учасників експерименту, які їли мигдаль. Причому він падав уже за 15 хвилин після вживання мигдалю.
До речі, крім такої безцінної якості, мигдаль також багатий на вітаміни А, С, Е та групу вітамінів В. Крім того, він містить кальцій, калій, марганець, цинк, залізо, а також багато амінокислот, що робить його справжнім джерелом корисних речовин.
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...