Хочемо з вами поділитися рецептом смачної тушкованої капусти з м'ясом. Рецепт дуже легкий і простий, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Отже, м'ясо нарізаємо на невеликі шматочки. І відправляємо обсмажуватися на розігріту сковороду з рослинною олією. Обсмажуємо м'ясо при середній температурі, поки воно не посвітлішає/
2. Далі, нарізаємо дрібно цибулю і часник, відправляємо до м'яса і обсмажуємо до прозорості цибулі.
3. Натираємо моркву, відправляємо в сковороду, тушкуємо 2-3 хвилини. Сюди ж вливаємо томатний сік, всипаємо сіль і мелений перець. Накриваємо кришкою, зменшуємо температуру і тушкуємо 10 хвилин.
4. Тонко шаткуємо капусту, перекладаємо в сковороду і продовжуємо тушкувати під кришкою 30-35 хвилин до готовності м'яса і капусти.
5. По закінченню часу, страву солимо, додаємо перець, сушений кріп, і кладемо лавровий лист. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилинок.
Смачного!
Чимало водіїв стикалися з ситуацією, коли ключі від авто залишилися замкненими всередині. Фахівці закликали не розбивати вікно, натомість є декілька кращих способів. Про це пише АВТОПІЛОТ, передають Патріоти України. 1. Перевірте всі двері. Насамперед,...
Старі рушники справді поглинають вологу краще, ніж нові – і це не відчуття, а науковий факт. Вони позбавляються заводських покриттів, їхні волокна розпушуються, і з часом тканина "працює" так, як і має, передають Патріоти України. Проте важливо не допу...