Як би не запевняли багато хто, що домашня кухня найкраща, але часом м’ясо з підливою, яке подають у звичайній їдальні, здатне просто звести з розуму. Повторити рецепт на кухні вдається не кожній господині і не завжди. Розповідаємо, у чому секрет.
Готувати м’ясо та підливу найкраще в сковороді чи сотейнику. На все потрібно десь 1,5 години часу.
М’ясо потрібно нарізати кубиками середньої величини, після чого обсмажити на олії та на великому вогні.
Після того, як випарується вся волога, потрібно зняти м’ясо і перекласти його в казан на слабкий вогонь.
Почищену та нарізану кубиками цибулю потрібно обсмажити до золотистого кольору, посипаючи її цукром.
Потім цибуля вирушає до м’яса, заливається водою і накривається кришкою. Готувати м’ясо потрібно періодично помішуючи.
Як тільки закипить бульйон, потрібно 3 ополоники відлити в окремий посуд.
Далі. На розігріту сковороду покладіть вершкове масло, борошно і обсмажте її, перемішуючи до появи золотистого відтінку, але не до коричневого кольору.
Потім вилити сюди м’ясний бульйон, продовжуючи перемішувати і не знімаючи з вогню. Соус повинен вийти однорідним.
Після цього вилийте суміш у казан з м’ясом і добре все перемішайте.
Додайте сіль та спеції, а також томатну пасту.
Продовжуйте тушкувати до готовності м’яса – 40 хвилин для свинини або 1 годину для яловичини.
Смачного!
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...