
Консервація овочів - це чудовий спосіб зберігання їжі на тривалий термін. У такий спосіб можна заготовити чимало смакот на зиму, передають Патріоти України.
Практичний кожен рецепт маринування огірків та помідорів закінчується тим, що банки потрібно перевертати. Разом зі Smachnonews розповімо, навіщо це потрібно і чи можна уникнути цього процесу.
При теплій стерилізації продукту в банку гарячий вміст створює пар, що витікає. Якщо банку закрити, перевернути і залишити в такому положенні для охолодження, створюється вакуум. Вакуумне ущільнення допомагає забезпечити герметичність та тривалий термін зберігання консервів.
Цього робити не потрібно, коли банки закриваються гвинтовими кришками, не слід перевертати. Перевертання потрібне лише тим місткостям, які закриваються ключем для консервації.
Все залежить від типу консервації, але можна діяти за однаковою схемою. Перевернуті банки оберніть ковдрою і залиште при кімнатній температурі на 1 – 2 дні, після цього приберіть. Ідеальне місце для зберігання огірків та помідорів – це льох чи інше прохолодне та темне приміщення.
Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...
У побуті подовжувачі стали звичним засобом підключення кількох приладів одночасно. Однак не всі пристрої безпечні для такого використання. Перевантаження мережі, перегрів проводки та ризик займання - часті наслідки неправильної експлуатації подовжувачі...