Все нове - це добре забуте старе: Розгадано секрет вдалих фото в Instagram

Зробити вдале фото для Instagram дуже просто, скориставшись лайфхаком під назвою "контрапост" – поза, при якій частини тіла розташовані протилежно одна до іншої і несиметрично.

Давньогрецька скульптура Венера Мілоська

Як повідомляє Daily Mail, деякі моделі, якими захоплюється весь світ, використовують саме цей спосіб, що з'явився ще за часів Ренесансу, а той у свою чергу запозичив його в античності, передають Патріоти України.

Відзначається, що правильно позувати і при цьому виглядати сексуально таким всесвітньо відомим моделям як Хлої Кардашьян і Кайлі Дженнер допомогли Леонардо да Вінчі, Сандро Боттічеллі і мудрі греки.

"Одне плече вище іншого, спираємося на праву ногу сильніше, ніж на ліву – виглядає красиво, пластично, привабливо. Найбільш очевидний приклад – статуя Венери Мілоської. Зверніть увагу, як її плечі і стегна формують S-подібний вигин", – йдеться в матеріалі.

І хоча античні майстри вкладали в таку позу глибокий сенс, оскільки рівновага, баланс і гармонія були невід'ємною частиною краси, сучасні красуні помітили, що так вони ще і виглядають сексуально.

Ботічеллі - "Народження Венери"

Леонардо Да Вінчі - Іоан Хреститель

Леонардо Да Вінчі - "Леда з лебедем"

Леонардо Да Вінчі - "Мона Ліза"

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...