
Багато господинь не люблять чистити молоду картоплю. Є різні способи чистки. Всім відомо, що руки після чищення завжди темніють й свіжий манікюр може швидко зіпсуватися, передають Патріоти України.
Тому більшість чистять картоплю у рукавичках. Її можна пошкрябати ножем або за допомогою кухонного йоржика. А є ще один швидкий та зручний спосіб чищення молодої картоплі.
Картопля повинна бути максимально свіжою, не залежаною, тоді ви справитеся за 2-3 хвилини. Помийте картоплю, покладіть у каструлю. Додайте до картоплі кам’яну сіль. Приблизно 1/3 склянки. Більше картоплі – більше солі.
Накрийте кришкою й декілька хвилин покалатайте, піднявши каструлю, трішки підкидаючи картоплю в ній. Відкрийте кришку, подивіться, якщо картопля очистилася, помийте її й готуйте з неї ваші улюблені страви.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...