Все просто! Як почистити молоду картоплю за дві хвилини - поради досвідчених господинь

Багато господинь не люблять чистити молоду картоплю. Є різні способи чистки. Всім відомо, що руки після чищення завжди темніють й свіжий манікюр може швидко зіпсуватися, передають Патріоти України.

Тому більшість чистять картоплю у рукавичках. Її можна пошкрябати ножем або за допомогою кухонного йоржика. А є ще один швидкий та зручний спосіб чищення молодої картоплі.

Подробиці

Картопля повинна бути максимально свіжою, не залежаною, тоді ви справитеся за 2-3 хвилини. Помийте картоплю, покладіть у каструлю. Додайте до картоплі кам’яну сіль. Приблизно 1/3 склянки. Більше картоплі – більше солі.

Накрийте кришкою й декілька хвилин покалатайте, піднявши каструлю, трішки підкидаючи картоплю в ній. Відкрийте кришку, подивіться, якщо картопля очистилася, помийте її й готуйте з неї ваші улюблені страви.

Відмова від однієї звички змінить все! Як позбутися жиру на животі

неділя, 30 червень 2024, 18:25

Всі знають, як легко наростити жир на животі та як важко його позбутися, передають Патріоти України. Причин жиру на животі багато — це і відсутність фізичних вправ, переїдання, генетика, менопауза, інші. Існує багато дієт для "знищення жиру на животі",...

Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

неділя, 30 червень 2024, 17:12

Смачні пельмені - улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...