Все просто! Як позбавити м’ясо птиці від шкідливої хімії за допомогою особливого маринаду

На жаль в більшості супермаркетів та магазинів прилавки переповнені неякісною м’ясною продукцією. Тварин та птицю годують різною хімією, щоб вони швидше росли і набирали масу, передають Патріоти України.

Подробиці

Нас, споживачів, та любителів смачно поїсти багато, а фабрик, фермерських господарств, де вирощують тварин не так багато. Та й для того, щоб виросла курка чи корова потрібен не один місяць.

Ми як покупці завжди прагнемо придбати найсмачнішу продукцію. Тож багато з нас обирає купувати м‘ясо в фермерських господарствах, які більш піклуються про якість своєї продукції.

Якщо ж у вас не було вибору, та ви придбали курку в магазині, скористайтесь різними хитрощами, щоб знизити рівень шкідливої хімії у м’ясі.

Перше що потрібно зробити – вимочити курку.

Можна ще убезпечити себе, зливши перший бульйон.

Як бути, якщо в планах посмажити курку?

Особливий маринад

Приготуйте маринад за наступним рецептом: змішайте гірчицю, сік лимона, оцет та натріть ним курку чи частину тушки. Поставте її в цьому маринаді в холодильник маринуватись на 6 – 8 годин.

Ці інгредієнти допоможуть зробити м‘ясо ніжним та смачним.

Такий маринад нейтралізує шкідливі компоненти, тому ваша курка буде безпечною для вживання.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! Що буде з організмом, якщо кожного дня їсти ківі

субота, 24 серпень 2024, 19:00

Ківі - це не лише яскравий та смачний фрукт, це надзвичайно корисний продукт для нашого здоровʼя. На сторінці Healthy To Me розповіли, як вплине на наш організм щоденне вживання ківі, передають Патріоти України. Ківі — чудове джерело вітаміну С. Він, з...

Дітей за безлад сварити не варто? ТОП-7 дивних форм поведінки, які свідчать про високий IQ

субота, 24 серпень 2024, 18:45

Експерти розкривають сім дивних форм поведінки, які свідчать про високий IQ. Такі генії, як Чарльз Дарвін та Альберт Ейнштейн це підтверджують своїми химерними звичками, передають Патріоти України. Тож якщо людина любить побалакати із собою чи обожнює ...