
Здебільшого господині користуються сучасними пательнями з антипригарним покриттям, втім час робить свою справу - виникнення подряпин при приготуванні чи неправильне чищення призводить до пошкоджень. А там, де є подряпини, починає накопичуватися забруднення, їжа починає пригорати. З нагаром, наприклад, може допомогти боротися лимонна кислота чи сік лимону, або сода, передають Патріоти України.
Соду у якості засобу для очищення використовують в багатьох випадках, в тому числі й при сильному забруднення. Засіб для чищення готується дуже просто — її змішують з водою до пастоподібного стану, наносять на забруднену поверхню та обережно змивають.
Якщо перше очищення не допомогло, пасту можна залишити на певний час на сковорідці, а вже потім змивати, використовуючи м'яку ганчірку чи губку для миття посуду. Аналогічним чином застосовують сік лимону або лимонну кислоту. За бажання, попередньо сковорідку можна замочити водою із додаванням миючого засобу.
Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України. . Секрет – любов. . Дослідже...
Британська мікробіологиня Прімроуз Фрістоун пояснила, як часто насправді потрібно прати піжаму — і її порада вже спричинила хвилю суперечок у соцмережах. На думку фахівчині, нічний одяг бажано міняти щодня, адже він тісно контактує зі шкірою та швидко ...