Викликати приємні спогади можуть різні предмети і події. Буває, що при великій кількості кулінарних шедеврів у кафе та ресторанах, просто тягне з’їсти що-небудь з меню звичайної їдальні, передають Патріоти України.
Щоб задовольнити кулінарний інтерес, розкриємо рецепт котлет з підливою. Як у їдальні.
Подавати їх можна з різним гарніром, від макаронів і картоплі до каш та різних круп.
Для приготування підливи знадобляться:
Як готувати
Насамперед розтоплюємо вершкове масло на сковороді, після чого додаємо масло рослинне і перемішуємо.
Малими порціями додаємо на сковороду з маслом борошно, суміш перемішуємо швидко і ретельно.
У готовий соус кладемо томатну пасту і тонким струмком починаємо додавати воду, одночасно помішуючи соус до однорідної консистенції.
Якщо є можливість, краще використати блендер.
Додаємо сіль та спеції та варимо підливу на малому вогні до бажаної густоти.
За готовністю соусу заливаємо їм котлети і залишаємо все тушкувати 5 хвилин.
Смачного!
На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...
Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...