Все просто! Як швидко приготувати підливу для котлет

Викликати приємні спогади можуть різні предмети і події. Буває, що при великій кількості кулінарних шедеврів у кафе та ресторанах, просто тягне з’їсти що-небудь з меню звичайної їдальні, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб задовольнити кулінарний інтерес, розкриємо рецепт котлет з підливою. Як у їдальні.

Подавати їх можна з різним гарніром, від макаронів і картоплі до каш та різних круп.

Для приготування підливи знадобляться:

  • томатна паста та сметана – по 1 ст. л.;
  • масло вершкове – 20 г;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • олія рослинна – 2 ст. л.;
  • вода – 400 мл;
  • сіль, перець та спеції за смаком.

Як готувати

Насамперед розтоплюємо вершкове масло на сковороді, після чого додаємо масло рослинне і перемішуємо.

Малими порціями додаємо на сковороду з маслом борошно, суміш перемішуємо швидко і ретельно.

У готовий соус кладемо томатну пасту і тонким струмком починаємо додавати воду, одночасно помішуючи соус до однорідної консистенції.

Якщо є можливість, краще використати блендер.

Додаємо сіль та спеції та варимо підливу на малому вогні до бажаної густоти.

За готовністю соусу заливаємо їм котлети і залишаємо все тушкувати 5 хвилин.

Смачного!

Господиням на замітку! Що зробити, щоб духовка пропікала страви рівномірно

вівторок, 29 квітень 2025, 19:10

Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...

Дачникам на замітку! Як за допомогою соди отримати гарний урожай огірків

вівторок, 29 квітень 2025, 18:30

Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...