Викликати приємні спогади можуть різні предмети і події. Буває, що при великій кількості кулінарних шедеврів у кафе та ресторанах, просто тягне з’їсти що-небудь з меню звичайної їдальні, передають Патріоти України.
Щоб задовольнити кулінарний інтерес, розкриємо рецепт котлет з підливою. Як у їдальні.
Подавати їх можна з різним гарніром, від макаронів і картоплі до каш та різних круп.
Для приготування підливи знадобляться:
Як готувати
Насамперед розтоплюємо вершкове масло на сковороді, після чого додаємо масло рослинне і перемішуємо.
Малими порціями додаємо на сковороду з маслом борошно, суміш перемішуємо швидко і ретельно.
У готовий соус кладемо томатну пасту і тонким струмком починаємо додавати воду, одночасно помішуючи соус до однорідної консистенції.
Якщо є можливість, краще використати блендер.
Додаємо сіль та спеції та варимо підливу на малому вогні до бажаної густоти.
За готовністю соусу заливаємо їм котлети і залишаємо все тушкувати 5 хвилин.
Смачного!
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...