Все просто! Як швидко приготувати підливу для котлет

Викликати приємні спогади можуть різні предмети і події. Буває, що при великій кількості кулінарних шедеврів у кафе та ресторанах, просто тягне з’їсти що-небудь з меню звичайної їдальні, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб задовольнити кулінарний інтерес, розкриємо рецепт котлет з підливою. Як у їдальні.

Подавати їх можна з різним гарніром, від макаронів і картоплі до каш та різних круп.

Для приготування підливи знадобляться:

  • томатна паста та сметана – по 1 ст. л.;
  • масло вершкове – 20 г;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • олія рослинна – 2 ст. л.;
  • вода – 400 мл;
  • сіль, перець та спеції за смаком.

Як готувати

Насамперед розтоплюємо вершкове масло на сковороді, після чого додаємо масло рослинне і перемішуємо.

Малими порціями додаємо на сковороду з маслом борошно, суміш перемішуємо швидко і ретельно.

У готовий соус кладемо томатну пасту і тонким струмком починаємо додавати воду, одночасно помішуючи соус до однорідної консистенції.

Якщо є можливість, краще використати блендер.

Додаємо сіль та спеції та варимо підливу на малому вогні до бажаної густоти.

За готовністю соусу заливаємо їм котлети і залишаємо все тушкувати 5 хвилин.

Смачного!

А ви це знали? Які продукти категорично не можна зберігати у холодильнику

четвер, 18 грудень 2025, 6:42

Холодильник часто сприймається як універсальне місце для зберігання будь-яких продуктів. Насправді частина їжі в холоді псується швидше або втрачає смак і текстуру. Неправильне зберігання також створює зайве навантаження на техніку через вологу та стор...

Ця риса характеру може додати вам кілька років життя. Її реально розвинути

четвер, 18 грудень 2025, 6:13

Багато людей шукають секрет довголіття у складних дієтах, біодобавках та сучасній медицині. Водночас наукові дослідження показують: одна риса характеру може суттєво впливати на тривалість життя - і її можна розвинути навіть у дорослому віці, передають ...