Викликати приємні спогади можуть різні предмети і події. Буває, що при великій кількості кулінарних шедеврів у кафе та ресторанах, просто тягне з’їсти що-небудь з меню звичайної їдальні, передають Патріоти України.
Щоб задовольнити кулінарний інтерес, розкриємо рецепт котлет з підливою. Як у їдальні.
Подавати їх можна з різним гарніром, від макаронів і картоплі до каш та різних круп.
Для приготування підливи знадобляться:
Як готувати
Насамперед розтоплюємо вершкове масло на сковороді, після чого додаємо масло рослинне і перемішуємо.
Малими порціями додаємо на сковороду з маслом борошно, суміш перемішуємо швидко і ретельно.
У готовий соус кладемо томатну пасту і тонким струмком починаємо додавати воду, одночасно помішуючи соус до однорідної консистенції.
Якщо є можливість, краще використати блендер.
Додаємо сіль та спеції та варимо підливу на малому вогні до бажаної густоти.
За готовністю соусу заливаємо їм котлети і залишаємо все тушкувати 5 хвилин.
Смачного!
13 червня за новим календарним стилем (26 червня - за старим) православні віряни за новим церковним календарем згадують мученицю Акилину Старшу. У народі день отримав назву Акулина Гречишниця. Цього дня за старим календарним стилем - день пам'яті апост...
Догляд за шкірою — це не лише про використання правильних кремів і процедур. Іноді навіть звичайні помилки можуть значно вплинути на вигляд нашої шкіри, старячи її набагато швидше, ніж це було б необхідно. Ось декілька найбільш поширених помилок, які м...