Все просто! Як зробити вінегрет смачнішим за допомогою сьомги

Беріть собі на озброєння – додайте до багатьма улюбленого вінегрету сьомгу, і смакуйте з користю, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування нам знадобиться:

  • 1 кг картоплі;
  • 1 кг сьомги;
  • 1 оселедець;
  • 3 цибулини;
  • 50 мл яблучного оцту;
  • 1 ст. ложка гірчичного соусу;
  • мелений чорний перець;
  • оливки.

Приготування:

  • Картоплю відваріть, після цього очистіть та наріжте невеликими кубиками.
  • Попрацюйте з рибою – видаліть всі кісточки, хребет, плавці та голову.
  • Звичайно, простіше взяти філе, з ним менше метушні.
  • Після цього дрібно наріжте, теж, бажано кубиками.
  • Почистіть цибулю, нарізавши її кільцями і замочіть в невеликій кількості яблучного оцту на п’ять хвилин.
  • Наріжте оливки. Всі складові, крім цибулі, ретельно перемішайте.
  • Отриманий вінегрет приправте чорним перцем.
  • Подавати краще на великій тарелі, попередньо прикрасивши його кільцями цибулі і поливши гірчичним соусом.

Можна не обмежуватися цим переліком інгредієнтів, і додати щось своє, наприклад обсмажені шматочки батона, помідор, або капусту.

Може бути отрутою! Названо небезпечну рибу, яку продають в українських магазинах

вівторок, 20 травень 2025, 18:48

На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...

Господиням на замітку! Фахівці розповіли, як часто потрібно мити холодильник

вівторок, 20 травень 2025, 18:22

Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...