Все просто! Як зробити вінегрет смачнішим за допомогою сьомги

Беріть собі на озброєння – додайте до багатьма улюбленого вінегрету сьомгу, і смакуйте з користю, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування нам знадобиться:

  • 1 кг картоплі;
  • 1 кг сьомги;
  • 1 оселедець;
  • 3 цибулини;
  • 50 мл яблучного оцту;
  • 1 ст. ложка гірчичного соусу;
  • мелений чорний перець;
  • оливки.

Приготування:

  • Картоплю відваріть, після цього очистіть та наріжте невеликими кубиками.
  • Попрацюйте з рибою – видаліть всі кісточки, хребет, плавці та голову.
  • Звичайно, простіше взяти філе, з ним менше метушні.
  • Після цього дрібно наріжте, теж, бажано кубиками.
  • Почистіть цибулю, нарізавши її кільцями і замочіть в невеликій кількості яблучного оцту на п’ять хвилин.
  • Наріжте оливки. Всі складові, крім цибулі, ретельно перемішайте.
  • Отриманий вінегрет приправте чорним перцем.
  • Подавати краще на великій тарелі, попередньо прикрасивши його кільцями цибулі і поливши гірчичним соусом.

Можна не обмежуватися цим переліком інгредієнтів, і додати щось своє, наприклад обсмажені шматочки батона, помідор, або капусту.

Все просто! Як зробити вінегрет смачнішим за допомогою сьомги

понеділок, 16 грудень 2024, 19:14

Беріть собі на озброєння – додайте до багатьма улюбленого вінегрету сьомгу, і смакуйте з користю, передають Патріоти України. Для приготування нам знадобиться:. Приготування:. Можна не обмежуватися цим переліком інгредієнтів, і додати щось своє, наприк...

Смакота! Як приготувати картоплю по-французьки, запечену під сиром

понеділок, 16 грудень 2024, 18:13

Назві страва завдячує французькому регіону Дофіне, який традиційно належав дофінам – спадкоємцям французького престолу. Запечена під сиром картопля набуває сирно-вершкового смаку та апетитної скоринки. Також вона приправлена тонким ароматом часнику та ...