
Звично думати, що макаронні вироби потребують тільки сіль. Це база, але додаткові смаки та аромати можна відчути, додавши спеції. Шеф-кухарі щедро їх використовують в різноманітних стравах. Якщо ви ще не пробували поєднати спеції з макаронами, тоді наступний перелік в статті вам допоможе.
Перелік спецій надзвичайно великий. Вибирайте та експериментуйте:
Звичайно, для кожної страви з макаронами потрібно підбирати спеції індивідуально. Наприклад, для карбонари варто додавати часник, петрушку, коріандр, чорний мелений перець. Для популярного болоньєзе ріпчасту цибулю, базилік, орегано.
Деякі види рослин можна обрізати навіть у листопаді, а санітарна обрізка просто необхідна. Водночас багато чагарників цього не люблять. Обрізка може призвести до затримки цвітіння та росту, а іноді навіть до загибелі всього чагарнику, пише Deccoria, пе...
Вірусне відео з TikTok викликало хвилю обговорень у соцмережах - понад сім мільйонів переглядів і тисячі коментарів. Причина проста: автор запропонував глядачам пройти короткий тест на основі оптичної ілюзії, який нібито показує, як працює наш мозок і ...