Звично думати, що макаронні вироби потребують тільки сіль. Це база, але додаткові смаки та аромати можна відчути, додавши спеції. Шеф-кухарі щедро їх використовують в різноманітних стравах. Якщо ви ще не пробували поєднати спеції з макаронами, тоді наступний перелік в статті вам допоможе.
Перелік спецій надзвичайно великий. Вибирайте та експериментуйте:
Звичайно, для кожної страви з макаронами потрібно підбирати спеції індивідуально. Наприклад, для карбонари варто додавати часник, петрушку, коріандр, чорний мелений перець. Для популярного болоньєзе ріпчасту цибулю, базилік, орегано.
Знизити артеріальний тиск без таблеток можливо, особливо якщо тиск підвищився помірно або епізодично. Ось кілька ефективних способів, передають Патріоти України. Якщо хочеш, я можу допомогти створити коротку програму самоконтролю або план харчування пр...
Їсти яблука щодня — це загалом корисна звичка. Існує навіть англійське прислів’я: “An apple a day keeps the doctor away” — «Одне яблуко на день — і лікар не потрібен». Ось що відбувається з організмом, якщо регулярно споживати яблука, передають Патріот...