Звично думати, що макаронні вироби потребують тільки сіль. Це база, але додаткові смаки та аромати можна відчути, додавши спеції. Шеф-кухарі щедро їх використовують в різноманітних стравах. Якщо ви ще не пробували поєднати спеції з макаронами, тоді наступний перелік в статті вам допоможе.
Перелік спецій надзвичайно великий. Вибирайте та експериментуйте:
Звичайно, для кожної страви з макаронами потрібно підбирати спеції індивідуально. Наприклад, для карбонари варто додавати часник, петрушку, коріандр, чорний мелений перець. Для популярного болоньєзе ріпчасту цибулю, базилік, орегано.
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...