Все вирішить один інгредієнт! Як готувати печінку, щоб вона була м'якою і соковитою - секрет справжніх господинь

Жорстка, має специфічний запах і ще й гірчить - мабуть, саме такі асоціації викликає у більшості печінка І даремно, бо її можна зробити дуже й дуже смачною, передають Патріоти України.

Як приготувати м'яку, ніжну, соковиту печінку – наприклад, за рецептом фудблогерки Ольги Бакоцької.
Інгредієнти:
печінка (свиняча) – 1 кг
цибуля – 3 шт.
сода –1 ч. л.
сіль – 1 ч. л.
цукор – 1 ч. л.
олія – для смаження

Приготування:

Ріжемо печінку невеликими шматочками, а цибулю – півкільцями.
Обсмажуємо цибулю в олії на добре розігрітій сковорідці до золотистої скоринки – НЕ солимо і НЕ перчимо, зробимо це, коли знімемо її з вогню.
У печінку додаємо цукор, сіль та соду, ретельно перемішуємо. Обсмажуємо з обох боків. Викладаємо на тарілку, а зверху кладемо підсмажену цибулю, лишаємо страву «настоюватися».

Перевірте себе! Те, що ви побачите першим, розкриє потаємні бажання

середа, 10 грудень 2025, 6:15

Візуальні тести на основі оптичних ілюзій стали одним із найцікавіших способів самопізнання. Вони дозволяють швидко зчитати реакцію підсвідомості та побачити риси, які складно усвідомити раціонально. Дивіться зображення нижче, передають Патріоти Україн...

Перипетії життя під час блекауту: Кого можуть оштрафувати через генератор

середа, 10 грудень 2025, 6:05

Через часті та тривалі вимкнення світла дедалі більше українців користуються генераторами. Пристрій дійсно допомагає забезпечити освітлення, тепло та роботу необхідної техніки. Та юристи нагадують, що генератор - це обладнання з підвищеною небезпекою, ...