Все вирішить один інгредієнт! Як готувати печінку, щоб вона була м'якою і соковитою - секрет справжніх господинь

Жорстка, має специфічний запах і ще й гірчить - мабуть, саме такі асоціації викликає у більшості печінка І даремно, бо її можна зробити дуже й дуже смачною, передають Патріоти України.

Як приготувати м'яку, ніжну, соковиту печінку – наприклад, за рецептом фудблогерки Ольги Бакоцької.
Інгредієнти:
печінка (свиняча) – 1 кг
цибуля – 3 шт.
сода –1 ч. л.
сіль – 1 ч. л.
цукор – 1 ч. л.
олія – для смаження

Приготування:

Ріжемо печінку невеликими шматочками, а цибулю – півкільцями.
Обсмажуємо цибулю в олії на добре розігрітій сковорідці до золотистої скоринки – НЕ солимо і НЕ перчимо, зробимо це, коли знімемо її з вогню.
У печінку додаємо цукор, сіль та соду, ретельно перемішуємо. Обсмажуємо з обох боків. Викладаємо на тарілку, а зверху кладемо підсмажену цибулю, лишаємо страву «настоюватися».

Особливо смачно! Найсмачніші рогалики із повидлом - готувати дуже просто

середа, 1 грудень 2021, 18:15

Надзвичайно смачні та повітряні рогалики - смакуватимуть кожному без винятку. Особливо у такий солодкий період зимових свят, зазначають Патріоти України. Крок перший – просіюємо борошно. Крок другий – активізуємо дріжджі. Засипаємо їх до теплої води т...

Кращий хіт року - ніжні сирні кексики, що буквально тануть у роті!

середа, 1 грудень 2021, 17:15

Будьте обережними! Не встигнете ви подати кексики до столу, як їх уже з’їдять, зазначають Патріоти України. Крок перший – збиваємо домашній сир, яйця та сметану. Додаємо вершкове масло, цукор і ваніль. . Крок другий – просіюємо борошно і додаємо розп...