Все вирішить один інгредієнт! Як готувати печінку, щоб вона була м'якою і соковитою - секрет справжніх господинь

Жорстка, має специфічний запах і ще й гірчить - мабуть, саме такі асоціації викликає у більшості печінка І даремно, бо її можна зробити дуже й дуже смачною, передають Патріоти України.

Як приготувати м'яку, ніжну, соковиту печінку – наприклад, за рецептом фудблогерки Ольги Бакоцької.
Інгредієнти:
печінка (свиняча) – 1 кг
цибуля – 3 шт.
сода –1 ч. л.
сіль – 1 ч. л.
цукор – 1 ч. л.
олія – для смаження

Приготування:

Ріжемо печінку невеликими шматочками, а цибулю – півкільцями.
Обсмажуємо цибулю в олії на добре розігрітій сковорідці до золотистої скоринки – НЕ солимо і НЕ перчимо, зробимо це, коли знімемо її з вогню.
У печінку додаємо цукор, сіль та соду, ретельно перемішуємо. Обсмажуємо з обох боків. Викладаємо на тарілку, а зверху кладемо підсмажену цибулю, лишаємо страву «настоюватися».

Це може здивувати! ТОП-8 продуктів, які викликають головний біль

четвер, 9 жовтень 2025, 9:55

Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...

Забудете про проблему! Як позбутися конденсату на вікнах - прості трюки, які працюють

четвер, 9 жовтень 2025, 8:15

Ви помічали, що вранці ваші вікна покриті крапельками конденсату? Це не лише псує вигляд кімнати, а й може призвести до плісняви та неприємного запаху. Ось кілька ефективних способів, які допоможуть уникнути проблем, передають Патріоти України. Конденс...