Все вирішить один інгредієнт! Як готувати печінку, щоб вона була м'якою і соковитою - секрет справжніх господинь

Жорстка, має специфічний запах і ще й гірчить - мабуть, саме такі асоціації викликає у більшості печінка І даремно, бо її можна зробити дуже й дуже смачною, передають Патріоти України.

Як приготувати м'яку, ніжну, соковиту печінку – наприклад, за рецептом фудблогерки Ольги Бакоцької.
Інгредієнти:
печінка (свиняча) – 1 кг
цибуля – 3 шт.
сода –1 ч. л.
сіль – 1 ч. л.
цукор – 1 ч. л.
олія – для смаження

Приготування:

Ріжемо печінку невеликими шматочками, а цибулю – півкільцями.
Обсмажуємо цибулю в олії на добре розігрітій сковорідці до золотистої скоринки – НЕ солимо і НЕ перчимо, зробимо це, коли знімемо її з вогню.
У печінку додаємо цукор, сіль та соду, ретельно перемішуємо. Обсмажуємо з обох боків. Викладаємо на тарілку, а зверху кладемо підсмажену цибулю, лишаємо страву «настоюватися».

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...