
27-річна Белла Моро з Сіднея за 9 місяців до власного весілля втратила 20 кг, а згодом - ще 15. Її шлях почався з моменту під час подорожі з сестрою. На той час Белла важила 85 кг, боролася з інсулінорезистентністю та роками компульсивного переїдання, передають Патріоти України.
«Я була на межі — відкладала весілля, уникала дзеркал і втрачала контроль над собою», — згадує вона.
Її рішення? Гастропластика (рукавна резекція шлунка) — не просто хірургія, а повний перезапуск: від рідкої їжі до нових харчових звичок. Після операції Белла:
«Я вперше могла з’їсти кілька ложок і зупинитись. А тіло саме "відштовхувало" те, що мені шкодило», — каже вона.
На своєму весіллі Белла вийшла до вівтаря у перешитій маминій сукні 90-х — 20 кг легша, щаслива і вільна. А згодом — народила здорового хлопчика, створила бренд з догляду за собаками MyCavoodle і вивела його на прибуток у понад $1,1 мільйона на рік.


«Нехай кажуть, що я "змахлювала" з операцією. Але я повернула собі себе. І більше не живу від одного перекусу до іншого», — говорить Белла.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...