Запечене м’ясо - чи не головна страва кожного святкового столу. Відтак, виникає запитання, як його приготувати так, щоб воно було не тільки смачним, але й унікальним на смак, зазначають Патріоти України.
І поки ви невпинно шукаєте рецепти “чогось новенького” у мережі, пропонуємо до вашої уваги рецепт найсмачнішого м’яса, із приготуванням якого впорається навіть недосвідчений кулінар. Воно може подаватись як холодна закуска, так і у вигляді “гарячої” страви.
Крок перший – змішуємо воду, соєвий соус, сіль, спеції та сік половинки лимону.
Крок другий – м’ясо промиваємо і вміщуємо до харчового пакета, туди ж додаємо готовий маринад. Ставимо м’ясо на одну добу до холодильника;
Крок третій – витягуємо м’ясо із холодильника і обмотуємо його ниткою. Після чого тісно покриваємо його фольгою і розміщуємо на деко. Випікаємо у духовій печі при температурі 190 градусів упродовж 2,5 годин. Коли м’ясо спечеться, дістаємо його із духовки та залишаємо охолоджуватись у фользі. Знову залишаємо його у холодильнику – на ніч. Зранку знімаємо нитки та фольгу, робимо нарізку – готово. І нехай вам та вашим рідним смакує!
Ви коли-небудь замислювалися, чи не надто ви старі для вагітності, якщо відкладаєте материнство на пізній вік? Вагітність після 35 років вважається пізньою, і хоча це звучить тривожно, успішні вагітності в цьому віці - не рідкість. Але що ж із вагітніс...
Від мігрені страждають мільйони людей, і це серйозно впливає на якість їхнього життя. Хоча сучасна медицина переважно лікує симптоми знеболювальними, є способи полегшити біль природними методами та змінами у способі життя. Вони можуть зменшити частоту ...