Запечене м’ясо - чи не головна страва кожного святкового столу. Відтак, виникає запитання, як його приготувати так, щоб воно було не тільки смачним, але й унікальним на смак, зазначають Патріоти України.
І поки ви невпинно шукаєте рецепти “чогось новенького” у мережі, пропонуємо до вашої уваги рецепт найсмачнішого м’яса, із приготуванням якого впорається навіть недосвідчений кулінар. Воно може подаватись як холодна закуска, так і у вигляді “гарячої” страви.
Крок перший – змішуємо воду, соєвий соус, сіль, спеції та сік половинки лимону.
Крок другий – м’ясо промиваємо і вміщуємо до харчового пакета, туди ж додаємо готовий маринад. Ставимо м’ясо на одну добу до холодильника;
Крок третій – витягуємо м’ясо із холодильника і обмотуємо його ниткою. Після чого тісно покриваємо його фольгою і розміщуємо на деко. Випікаємо у духовій печі при температурі 190 градусів упродовж 2,5 годин. Коли м’ясо спечеться, дістаємо його із духовки та залишаємо охолоджуватись у фользі. Знову залишаємо його у холодильнику – на ніч. Зранку знімаємо нитки та фольгу, робимо нарізку – готово. І нехай вам та вашим рідним смакує!
Подивіться на цю чорно-білу пляму чорнила - класичний приклад, що нагадує тест Роршаха. Те, що ви бачите: йога, людина в капюшоні чи метелик/комаха, відображає ваше підсвідоме сприйняття, потребу в спокої, життєву енергію та здатність справлятися з три...
Нерідко вдома є сумка, повна випадкових батарейок, а разом із нею існує ще й велика проблема - ви не знаєте, які з них ще заряджені, а які розряджені. Деякі мають видимий рівень заряду, який допомагає оцінити, скільки в них залишилося енергії, але це ...