Всі будуть у захваті! Найсмачніше м’ясо до святкового столу - покроковий рецепт

Запечене м’ясо - чи не головна страва кожного святкового столу. Відтак, виникає запитання, як його приготувати так, щоб воно було не тільки смачним, але й унікальним на смак, зазначають Патріоти України.

І поки ви невпинно шукаєте рецепти “чогось новенького” у мережі, пропонуємо до вашої уваги рецепт найсмачнішого м’яса, із приготуванням якого впорається навіть недосвідчений кулінар. Воно може подаватись як холодна закуска, так і у вигляді “гарячої” страви.

Що знадобиться?

  • 2 кг. м’яса;
  • 100 мл. соєвого соусу;
  • 1 пакетик спеції для моркви по-корейськи;
  • 100 мл. води;
  • сік лимону та сіль за смаком.
  • Як приготувати?

Крок перший – змішуємо воду, соєвий соус, сіль, спеції та сік половинки лимону.

Крок другий – м’ясо промиваємо і вміщуємо до харчового пакета, туди ж додаємо готовий маринад. Ставимо м’ясо на одну добу до холодильника;

Крок третій – витягуємо м’ясо із холодильника і обмотуємо його ниткою. Після чого тісно покриваємо його фольгою і розміщуємо на деко. Випікаємо у духовій печі при температурі 190 градусів упродовж 2,5 годин. Коли м’ясо спечеться, дістаємо його із духовки та залишаємо охолоджуватись у фользі. Знову залишаємо його у холодильнику – на ніч. Зранку знімаємо нитки та фольгу, робимо нарізку – готово. І нехай вам та вашим рідним смакує!

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...