Запечене м’ясо - чи не головна страва кожного святкового столу. Відтак, виникає запитання, як його приготувати так, щоб воно було не тільки смачним, але й унікальним на смак, зазначають Патріоти України.
І поки ви невпинно шукаєте рецепти “чогось новенького” у мережі, пропонуємо до вашої уваги рецепт найсмачнішого м’яса, із приготуванням якого впорається навіть недосвідчений кулінар. Воно може подаватись як холодна закуска, так і у вигляді “гарячої” страви.
Крок перший – змішуємо воду, соєвий соус, сіль, спеції та сік половинки лимону.
Крок другий – м’ясо промиваємо і вміщуємо до харчового пакета, туди ж додаємо готовий маринад. Ставимо м’ясо на одну добу до холодильника;
Крок третій – витягуємо м’ясо із холодильника і обмотуємо його ниткою. Після чого тісно покриваємо його фольгою і розміщуємо на деко. Випікаємо у духовій печі при температурі 190 градусів упродовж 2,5 годин. Коли м’ясо спечеться, дістаємо його із духовки та залишаємо охолоджуватись у фользі. Знову залишаємо його у холодильнику – на ніч. Зранку знімаємо нитки та фольгу, робимо нарізку – готово. І нехай вам та вашим рідним смакує!
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...