Вся справа в соусі! Як замаринувати оселедець та скумбрію всього за 30 хвилин

При цьому рекомендується віддавати перевагу жирним сортам, таким як скумбрія або оселедець. А ось готувати їх також треба вміти, передають Патріоти України.

Пропонуємо вам рецепт простого і швидкого засолення скумбрії або оселедця, які можна подати до столу з гарніром або холодною закускою.

Риба ця досить бюджетна, але корисна, а замаринувати її можна лише за 30 хвилин.

Для приготування маринаду знадобиться:

  • сік томатний – 300 мл;
  • оселедець або скумбрія – 3 шт.;
  • цукор – 3 ст.л
  • спеції – за смаком;
  • сіль – 2 ст.л

Як готувати:

Спочатку потрібно випатрати і вимити рибу, видалити плівку і нарізати тушку середніми шматочками. Від їхнього розміру залежить тривалість знаходження риби у маринаді.

Томатний соус вилийте в скляний посуд, додайте спеції, цукор і сіль.

Потім залишиться відправити рибу в маринад і поставити на 30-35 хвилин у холодильник.

Цибулю слід додавати тільки перед подачею риби до столу.

Таку рибу добре подати з відвареною картоплею або використовувати на бутерброди з чорним хлібом.

Смачного!

Психологічний тест: Виберіть гілку горобини - і дізнайтеся, що чекає на вас цього місяця

вівторок, 10 вересень 2024, 18:30

Який подарунок приготувала вам доля у вересні: візуальний тест, передають Патріоти України. Що чекатиме на вас у вересні, що приготувала вам доля цього місяця. Щоб дізнатися про це, потрібно вибрати один з варіантів гілок горобини. Що вас більше приваб...

Варто знати! Які крупи потрібно мити перед варінням, а які можна сипати одразу в каструлю

вівторок, 10 вересень 2024, 18:07

Господині сперечаються, чи потрібно мити крупу перед її приготуванням. Проте насправді все залежить від виду крупи, а не способу приготування, передають Патріоти України. Незважаючи на те, що сучасні технології дозволяють забезпечити дотримання гігієні...