При цьому рекомендується віддавати перевагу жирним сортам, таким як скумбрія або оселедець. А ось готувати їх також треба вміти, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам рецепт простого і швидкого засолення скумбрії або оселедця, які можна подати до столу з гарніром або холодною закускою.
Риба ця досить бюджетна, але корисна, а замаринувати її можна лише за 30 хвилин.
Спочатку потрібно випатрати і вимити рибу, видалити плівку і нарізати тушку середніми шматочками. Від їхнього розміру залежить тривалість знаходження риби у маринаді.
Томатний соус вилийте в скляний посуд, додайте спеції, цукор і сіль.
Потім залишиться відправити рибу в маринад і поставити на 30-35 хвилин у холодильник.
Цибулю слід додавати тільки перед подачею риби до столу.
Таку рибу добре подати з відвареною картоплею або використовувати на бутерброди з чорним хлібом.
Смачного!
Комарі кусають людей практично у всіх країнах світу. Ці кровососи можуть добряче відпочинок туристам та й просто дошкуляють у будь-який час доби. Але чи є країни, де немає цих комах, передають Патріоти України. Щонайменше одна така країна на карті світ...
Користувачі iPhone отримали тривожне попередження від експерта з кібербезпеки: два стандартні налаштування на смартфоні підвищують ризик злому та можуть дати хакерам доступ до особистої інформації. Про це пише видання Daily Express, передають Патріоти ...