При цьому рекомендується віддавати перевагу жирним сортам, таким як скумбрія або оселедець. А ось готувати їх також треба вміти, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам рецепт простого і швидкого засолення скумбрії або оселедця, які можна подати до столу з гарніром або холодною закускою.
Риба ця досить бюджетна, але корисна, а замаринувати її можна лише за 30 хвилин.
Спочатку потрібно випатрати і вимити рибу, видалити плівку і нарізати тушку середніми шматочками. Від їхнього розміру залежить тривалість знаходження риби у маринаді.
Томатний соус вилийте в скляний посуд, додайте спеції, цукор і сіль.
Потім залишиться відправити рибу в маринад і поставити на 30-35 хвилин у холодильник.
Цибулю слід додавати тільки перед подачею риби до столу.
Таку рибу добре подати з відвареною картоплею або використовувати на бутерброди з чорним хлібом.
Смачного!
Всі хочуть стати багатими, але мало хто знає, як саме це зробити, передають Патріоти України . Мільйонери не просто "потрапили" на вершину — вони володіють унікальними звичками та секретами, які допомагають їм домогтися фінансового успіху. Ми розкрива...
Позичати речі у друзів чи знайомих - звичне явище для багатьох з нас. І хоч іноді це здається безпечним і навіть зручним способом, не всі предмети можна позичати, якщо не хочеш створити непорозуміння або навіть конфлікт. Існують деякі речі, до яких кра...