При цьому рекомендується віддавати перевагу жирним сортам, таким як скумбрія або оселедець. А ось готувати їх також треба вміти, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам рецепт простого і швидкого засолення скумбрії або оселедця, які можна подати до столу з гарніром або холодною закускою.
Риба ця досить бюджетна, але корисна, а замаринувати її можна лише за 30 хвилин.
Спочатку потрібно випатрати і вимити рибу, видалити плівку і нарізати тушку середніми шматочками. Від їхнього розміру залежить тривалість знаходження риби у маринаді.
Томатний соус вилийте в скляний посуд, додайте спеції, цукор і сіль.
Потім залишиться відправити рибу в маринад і поставити на 30-35 хвилин у холодильник.
Цибулю слід додавати тільки перед подачею риби до столу.
Таку рибу добре подати з відвареною картоплею або використовувати на бутерброди з чорним хлібом.
Смачного!
Чи може ваш улюблений аромат відкрити щось несподіване про вас самих? Так! Згідно з психологами, наш вибір запаху - це не лише справа смаку, а й глибокий сигнал про те, ким ми є всередині. Оберіть один із п’яти ароматів і прочитайте, що він говорить пр...
Ви навіть не здогадуєтесь, але вже на старті польоту дратуєте екіпаж літака. І ні, справа не у черзі до туалету. Колишня бортпровідниця Emirates поділилась, що дві речі пасажири роблять постійно - і це просто виводить з себе весь екіпаж, передають Патр...