Вся справа в соусі! Як замаринувати оселедець та скумбрію всього за 30 хвилин

При цьому рекомендується віддавати перевагу жирним сортам, таким як скумбрія або оселедець. А ось готувати їх також треба вміти, передають Патріоти України.

Пропонуємо вам рецепт простого і швидкого засолення скумбрії або оселедця, які можна подати до столу з гарніром або холодною закускою.

Риба ця досить бюджетна, але корисна, а замаринувати її можна лише за 30 хвилин.

Для приготування маринаду знадобиться:

  • сік томатний – 300 мл;
  • оселедець або скумбрія – 3 шт.;
  • цукор – 3 ст.л
  • спеції – за смаком;
  • сіль – 2 ст.л

Як готувати:

Спочатку потрібно випатрати і вимити рибу, видалити плівку і нарізати тушку середніми шматочками. Від їхнього розміру залежить тривалість знаходження риби у маринаді.

Томатний соус вилийте в скляний посуд, додайте спеції, цукор і сіль.

Потім залишиться відправити рибу в маринад і поставити на 30-35 хвилин у холодильник.

Цибулю слід додавати тільки перед подачею риби до столу.

Таку рибу добре подати з відвареною картоплею або використовувати на бутерброди з чорним хлібом.

Смачного!

Дачникам на замітку! Що посадити на городі, щоб відлякати кротів

вівторок, 18 листопад 2025, 23:10

Кроти часто здаються безневинними мешканцями саду, але їхні підземні тунелі здатні перетворити рівні грядки на справжнє поле битви. У процесі пошуку їжі ці тварини розривають землю, пошкоджуючи коріння квітів, овочів і декоративних рослин, передають Па...

Психологічний тест: який шлях ви оберете? Дізнайтеся свої сильні сторони!

вівторок, 18 листопад 2025, 19:09

Маєте хвилинку для гри та самопізнання? Погляньте на чотири мальовничі стежки і оберіть ту, якою хотіли б пройтися. Ваш вибір розкриє ваші сильні риси, передають Патріоти України. Цей тест — розвага, а не науковий діагноз.