Вся справа в соусі! Як замаринувати оселедець та скумбрію всього за 30 хвилин

При цьому рекомендується віддавати перевагу жирним сортам, таким як скумбрія або оселедець. А ось готувати їх також треба вміти, передають Патріоти України.

Пропонуємо вам рецепт простого і швидкого засолення скумбрії або оселедця, які можна подати до столу з гарніром або холодною закускою.

Риба ця досить бюджетна, але корисна, а замаринувати її можна лише за 30 хвилин.

Для приготування маринаду знадобиться:

  • сік томатний – 300 мл;
  • оселедець або скумбрія – 3 шт.;
  • цукор – 3 ст.л
  • спеції – за смаком;
  • сіль – 2 ст.л

Як готувати:

Спочатку потрібно випатрати і вимити рибу, видалити плівку і нарізати тушку середніми шматочками. Від їхнього розміру залежить тривалість знаходження риби у маринаді.

Томатний соус вилийте в скляний посуд, додайте спеції, цукор і сіль.

Потім залишиться відправити рибу в маринад і поставити на 30-35 хвилин у холодильник.

Цибулю слід додавати тільки перед подачею риби до столу.

Таку рибу добре подати з відвареною картоплею або використовувати на бутерброди з чорним хлібом.

Смачного!

Доступний всім! Цей продукт здатен покращити вашу пам’ять та концентрацію вже за тиждень

субота, 25 жовтень 2025, 18:45

Постійна втома, забування деталей і складнощі з концентрацією - проблема, знайома багатьом. Вчені кажуть, що є один простий продукт, який допомагає мозку працювати ефективніше, передають Патріоти України. Що це за продукт? Дослідження підтверджують, щ...

Ви любите це їсти? Тоді будьте обережні з високим тиском

субота, 25 жовтень 2025, 18:15

Деякі продукти, які здаються корисними або звичними, можуть погіршувати стан людей із підвищеним артеріальним тиском. Один із таких - солона їжа, зокрема оброблені продукти та копченості, передають Патріоти України. Надмірна кількість солі в раціоні пр...