При цьому рекомендується віддавати перевагу жирним сортам, таким як скумбрія або оселедець. А ось готувати їх також треба вміти, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам рецепт простого і швидкого засолення скумбрії або оселедця, які можна подати до столу з гарніром або холодною закускою.
Риба ця досить бюджетна, але корисна, а замаринувати її можна лише за 30 хвилин.
Спочатку потрібно випатрати і вимити рибу, видалити плівку і нарізати тушку середніми шматочками. Від їхнього розміру залежить тривалість знаходження риби у маринаді.
Томатний соус вилийте в скляний посуд, додайте спеції, цукор і сіль.
Потім залишиться відправити рибу в маринад і поставити на 30-35 хвилин у холодильник.
Цибулю слід додавати тільки перед подачею риби до столу.
Таку рибу добре подати з відвареною картоплею або використовувати на бутерброди з чорним хлібом.
Смачного!
Ринок вживаних авто продовжує зростати, і покупці шукають якісні пропозиції. Щоб ваша машина швидко знайшла нового власника і принесла максимальний дохід, експерти Vertu Motors радять звернути увагу на п’ять ключових моментів, передають Патріоти Україн...
Ситуація, коли в авто немає медичної аптечки, може статися з кожним водієм. Якщо під час зупинки поліція просить показати аптечку, а її немає - не варто панікувати. Юристи “Автотеми” пояснюють, як діяти, щоб уникнути штрафуЮ передають Патріоти України....