Всього 10 хвилин - і засмічення як не було: Просто залийте цей розчин у раковину

У ванній кімнаті часто виникають проблеми із засміченнями в раковині або душовій кабіні, де зливні отвори накопичують волосся, мило та шампунь. На кухні, своєю чергою, "пробки" можуть виникнути через залишки їжі або олії, передають Патріоти України.

Розблокувати стік у домашніх умовах досить просто, і для цього навіть не потрібно придбання агресивних хімічних засобів. Одним з найбільш поширених методів розв'язання проблеми із засміченнями у ванній кімнаті або на кухні є використання комбінації харчової соди, столового оцту та окропу. Про це пише express.

Як прибрати засмічення в раковині

Харчова сода, столовий оцет і окріп є природним способом боротьби із засміченнями, при цьому він неймовірно ефективним. Для виконання процедури слід влити окріп у каналізацію, потім додати харчову соду та склянку звичайного оцту, після чого дати суміші настоятися протягом 10 хвилин. Після цього слід додати ще один чайник окропу, щоб промити отвір.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...