Всього 10 секунд - і готово: Хитрий трюк, як швидко почистити картоплю у мундирі

Відварена картопля в мундирі - важливий інгредієнт багатьох страв. Здається, що приготувати її нескладно - кинув у воду, зачекав і все, передають Патріоти України.

Але тут починається найцікавіше – чищення картоплі. Дуже часто шкірка овочів прилипає до ножа, рук або очищеної м’якоті й начебто нескладний процес перетворюється на метушню із зайвими нервами. Разом з Рixelinform розповімо про швидкий спосіб, що дозволяє очистити варену картоплю всього за 10 секунд.

Як швидко очистити картоплю в мундирі

Картоплю потрібно вимити, зробити поперечний надріз на кожному овочі та покласти в каструлю з водою. Овочі слід відварити до готовності. Незадовго до чищення необхідно набрати в глибоку миску крижану воду і додати туди кубики льоду.

Готову картопля по одній слід швидко перекласти з каструлі в миску крижаною водою, залишаючи кожен у ній на 5 секунд. Тепер можна чистити овочі, просто потягнувши за шкірку з обох боків. Завдяки зробленому заздалегідь надрізу і різкому перепаду температури шкірка буде легко і без особливих зусиль злазити з картоплини. Так ви швидко почистите всю картоплю і не обпечете руки.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...