Відварена картопля в мундирі - важливий інгредієнт багатьох страв. Здається, що приготувати її нескладно - кинув у воду, зачекав і все, передають Патріоти України.
Але тут починається найцікавіше – чищення картоплі. Дуже часто шкірка овочів прилипає до ножа, рук або очищеної м’якоті й начебто нескладний процес перетворюється на метушню із зайвими нервами. Разом з Рixelinform розповімо про швидкий спосіб, що дозволяє очистити варену картоплю всього за 10 секунд.
Картоплю потрібно вимити, зробити поперечний надріз на кожному овочі та покласти в каструлю з водою. Овочі слід відварити до готовності. Незадовго до чищення необхідно набрати в глибоку миску крижану воду і додати туди кубики льоду.
Готову картопля по одній слід швидко перекласти з каструлі в миску крижаною водою, залишаючи кожен у ній на 5 секунд. Тепер можна чистити овочі, просто потягнувши за шкірку з обох боків. Завдяки зробленому заздалегідь надрізу і різкому перепаду температури шкірка буде легко і без особливих зусиль злазити з картоплини. Так ви швидко почистите всю картоплю і не обпечете руки.
Втрата ваги часто здається складною та нелегкою задачею, але правильний вибір їжі та напоїв може значно спростити цей процес. Дієтологи стверджують, що поєднання певних продуктів допоможе оптимізувати ваші зусилля в боротьбі за струнку фігуру, передают...
Професійні кухарі розкрили секрет, як приготувати ідеальну гречану кашу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Гречка – це традиційна страва практично для кожної української родини. І досвідчені господині мають свої секрети приготування цієї ...