Всього кілька кроків: Жінка схудла на 40 кг і розкрила секрет швидкого зниження ваги

32-річна мешканка Індії Саани Шетті схудла на 40 кілограмів за п'ять місяців. Перед жінкою стояв вибір: схуднути або бути готовою до частих хвороб, передають Патріоти України.

Так, за словами Шетті, вона зазнала сильного шоку, коли лікарі виявили у неї підвищений рівень холестерину і цукру в крові. Тоді ж індіанка вирішила схуднути, щоб не доводити свій організм до частих захворювань, оскільки на той момент маса її тіла складала 125 кілограмів.

Як стверджує Саани, головний секрет стрімкого схуднення полягає в розмірі порцій. Щоб скинути зайву вагу і підтримати здоров'я необхідно харчуватися помірно. "Контроль над порціями – це те правило, що допомогло мені досягти таких результатів у рекордно короткі терміни", – заявила Шетті.

Також індіанка додала, що на її схуднення також добре вплинуло правильне пережовування їжі. За словами жінки, вона виключила з раціону цукор, вироби з пшениці і невегетаріанську їжу. Крім їжі, в схудненні також допоміг і спорт. Шетті ходила пішки не менше 1,5 годин поспіль і почала займатися йогою.

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...