Всього лише одна річ допоможе подовжити свіжість продуктів у холодильнику - вона є на кожній кухні

Якщо потрібно збільшити термін зберігання продуктів в холодильнику, особливо свіжість овочів, варто скористатися однією хитрістю. Весь секрет в одному єдиному продукті, який точно є на кожній кухні. Мова йде про звичайнісіньку сіль, передають Патріоти України.

Щоб цей інгредієнт спрацював так, як вам потрібно, насипте невелику кількість солі в миску чи іншу ємність і поставте в холодильник. Рекомендовано розміщувати її в ящику для зберігання овочів, якщо ви хочете, щоб вони довше залишалися свіжими.

Чому сіль добре працює? Вона є природним абсорбентом, який ефективно та надійно поглинає надлишки вологи, що утворюються всередині холодильника. Завдяки такій простій хитрості ваші овочі будуть довше залишатися свіжими та смачними.

А ще сіль в холодильнику допомагає знищити всі неприємні запахи, які можуть з'являтися всередині і псувати апетитний аромат продуктів та готових страв. Для збільшення корисного ефекту, додайте до солі невелику кількість меленої кориці, добре перемішайте і поставте на полицю в холодильнику.

Перевірте себе! Чи зможете знайти людину на цій оптичній ілюзії

понеділок, 20 травень 2024, 14:56

Оптична ілюзія з назвою "Де мій господар?" свого часу наробила шуму в інтернеті. Спочатку всім здається, що на ній намальована лише голова ведмедя. Але це не зовсім так, на малюнку "сховалася" людина і її потрібно знайти. Якщо самотужки знайти людину...

Як відмити кухонні шафки від жиру? Цей засіб творить дива!

понеділок, 20 травень 2024, 14:50

Кухня - це місце, де ми не лише їмо, а й регулярно збираємося всією родиною. Саме тому необхідно підтримувати це приміщення чистим та затишним. Проте через постійне приготування їжі на кухонних шафках зазвичай накопичується жир та бруд, яких зовсім нел...