Ця порада точно знадобиться у піст, коли треба навіть бульйон без м’яса зробити густішим і поживнішим. Про секрет густого бульйону розповідаємо разом із Ukr.Media, передають Патріоти України.
Супи можуть бути легкими та малокалорійними, але зараз, в холодну пору, ми частіше вибираємо густіші. Для цього не обов’язково потрібно додавати жирне м'ясо або борошно. Є набагато кращий і набагато простіший спосіб загустити бульйон. До того, ж він надає супу додаткового білку та вітамінів.
Додавати до супу звичайне пшеничне борошно — ефективно, просто і недорого. Але можна зробити це ще краще та ще здоровіше. Для цього знадобиться борошно з нуту. З цим компонентом навіть веганський суп стане хорошим джерелом білка. Ця рослина — справжнісінький скарб, адже містить клітковину, вітаміни групи B тощо. Вона не лише підсилить смак бульйону, а й зробить його розкішно густим.
Борошно з нуту нескладно знайти в інтернеті або в спеціалізованих магазинах. Ще простіше — купити в звичайному магазині нут, або, як його ще називають, турецький горох, та подрібнити блендером чи кавомолкою.
Відомий італо-американський вчений Вальтер Лонго, один із провідних експертів у світі з питань довголіття, назвав чотири щоденні звички, які допомагають жити довше і здоровіше. За його словами, секрет довгого життя полягає не в магії чи дієтах на один ...
Виникнення тромбів - одна з найнебезпечніших проблем зі здоров’ям, яка щодня забирає сотні життів. За даними Національного альянсу з боротьби з тромбами, щодня від тромбів помирає до 274 людей, а щороку реєструється понад 900 тисяч випадків. Кардіолог...